2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Karácsonyi jutalmat kapnak a Miskolc Holding cégcsoport dolgozói

Karácsonyi jutalmat kapnak a Miskolc Holding cégcsoport dolgozói

A többezer munkavállalót foglalkoztató Miskolc Holding Zrt. és tagvállalatai az év nagyrészében – a koronavírus fertőzés miatt – nehezített környezetben végezték munkájukat, ezért a Miskolc Holding Zrt. Igazgatósága döntést hozott az év végi jutalmazással kapcsolatban, annak érdekében, hogy a Miskolc Holding Zrt-nél és tagvállalatainál munkaviszonyban álló dolgozók – akik a részletszabályozás feltételeinek is megfelelnek – anyagi juttatásban részesüljenek, ezzel is elismerve az elmúlt nehéz időszakban történő munkavégzést, és megköszönve a város működéséért tett szolgálatukat.

Az Igazgatóság csütörtöki döntését követően Dukai Zoltán vezérigazgató bejelentette, hogy a Holding nehéz anyagi helyzete ellenére megteremtette annak a lehetőségét, hogy jövedelemszinthez kötve 10 napi vagy 7 napi bruttó személyi alapbérnek megfelelő összegű jutalom kerüljön kifizetésre a feltételeknek megfelelő munkavállalók részére. Az alapbér miatt egyénenként különböző összegű jutalom, még a karácsonyi ünnepek előtt a dolgozók számlájára kerül.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …