2024. 03. 4. hétfő

Kázmér
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

III. Barcikai Bormustra – középpontban a legkiválóbb magyar borokkal

Kazincbarcika – 12 népszerű és kiváló magyar pincészet legjobb borait kínálják azok a borászok, akik a III. Barcikai Bormustrára érkeznek november utolsó szombatján a Sajó-völgyi városba.

 

Minőség és igényesség – ez a két jelző köti össze azokat a magyar borászokat, akik a III. Barcikai Bormustra résztvevői lesznek. Tokaj, Eger, Villány, Szekszárd, Badacsony, Mátra, Alföld, a teljesség igénye nélkül csak néhány tájegység, aminek „levét” megízlelhetik a lassan már hagyománnyá váló esemény résztvevői. A szervező Európai Borlovagrend Borsodi Legátusa úgy gondolta, hogy a szakma legnagyobb ágyúit testközelbe hozza, hiszen ritka alkalom ennyi kiváló borásszal személyesen találkozni, beszélgetni, megismerni hitvallásukat, és megízlelni egyedülállóan finom magyar boraikat.

A rendezvény unikumnak számít a térségben, hiszen a visszajelzések alapján a magyar borászat krémje vesz részt a Barcikai Bormustrá-n: Szeremley Huba, Bock József, Polgár Zoltán, Árvay János, Dr. Gál Lajos és Sike Tamás, de ezzel a sor még nem teljes.

A rendezvényen a borászok által kínált valamennyi nedű megkóstolható, illetve termelői áron megvásárolható, ami igazán nívós karácsonyi ajándék lehet.

A III. Barcikai Bormustra november 26-án délben veszi kezdetét, helyszíne a Hotel Lukács.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hadüzenet összefogással
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a …