2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Hamarosan kezdetét veszi a IV. BME Egyetemi Napok

Még véget sem ért a fesztiválidőszak, a diákok még azt sem tudják hol is kezdődik a következő órájuk, de a BME már bulira hívja az egyetemistákat. A három nap alatt nem egy ismerős arccal találkozhatnak az ide látogatók – természetesen a Tankcsapda idén sem hagyhatja ki a Műszaki egyetemet.
A Dumaszinhaz rajongóit is a megszokott időben varjak mindennap este hét órától a Kalinka Stage-nél, Beliczai Balázs, Lorán Barnabás és Kiss Ádám minden bizonnyal garantálja, hogy az este jó kedvvel induljon.
A szervezők ismét mindent megtettek, hogy a legjobb partit hozzák el a fesztiválok után. Az egyetemre látogat Nagy Feró, az UFO , az Animal Cannibals, a Supernem, Julia Crapenter és persze Dévényi Tibi bácsi is.
Két fajta jegytípus kapható idén a diák – ezt bármilyen egyetemi diákigazolvánnyal, s nem csak BME-sel igénybe lehet venni – és a vendég. A háromnapi belépőt már 3500 forintért meg lehet vásárolni, úgyhogy senki se késlekedjen megvenni akár már ma, így a sorban állást is elkerülheti.
Stiber Judit

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126466
Női fotográfusok, a kézművesség világnapja és MaDok-filmek kerülnek fókuszba június elején a Néprajzi Múzeumban, sőt rendhagyó raktárlátogatásra is …

További cikkek