2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában is több esetben történt rendőri intézkedés, így a járőrök elfogtak egy férfit, aki hívatlan vendég volt egy miskolci étteremben.
Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain, egy könnyű sérüléssel járó és egy halálos közlekedési baleset történt illetve a rendőrség tudomására három anyagi kárral járó baleset jutott.

A kora esti órákban hat óra után néhány perccel egy litván kamion vezetője a 3-as számú főúton haladt Szikszó felől Miskolc irányába, amikor eddig ismeretlen okból letért az útról majd a járműszerelvény az árokba borult. A baleset következtében a sofőr kiesett a kamionból és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette. A baleset pontos körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgája.

A másik, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Miskolcon történt a Miskolctapolcai úton a vasúti felüljárónál pontosan 15.00 órakor. Egy személygépkocsi vezetője nem tartott kellő követési távolságot az előtte haladó autótóhoz képest, amely forgalmi okból lassítani kényszerült. Ennek következtében a összeütköztek. A balesetben a vétlen sofőr sérült meg a körülményeket pedig a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságon tegnap tettek feljelentést, hogy július és szeptember 3-a közötti időben valamikor eltulajdonítottak egy forgalomból kivont személygépkocsit. A rendőrség lopás miatt indított eljárást az ügyben, egyelőre ismeretlen elkövetővel szemben.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt vett szabálysértési őrizetbe egy 40 éves miskolci férfit. A tolvaj éjfél előtt bemászott egy miskolci étterem konyhájába, ahol felnyitott több üveg szeszes italt, amelyekbe beleivott, sőt bele is köpött, illetve megrongálta a pénztárgépet. A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást a férfivel szemben, akit a hatóság gyorsított eljárás keretében tervez bíróság elé állítani.

Többek között egy másik ügyben szintén lopás miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egyelőre ismeretlen elkövetővel szemben. A tettes bemászott Mályiban egy családi házba, ahonnan arany ékszereket és készpénzt vitt el több százezer forint értékben.

A Rendőrkapitányságok tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…