2023. 03. 28. kedd

Gedeon, Johanna
1 EUR 385 HUF
1 GBP 439 HUF

Elmarad a Pécsi Napok, de nem maradnak programok nélkül a pécsiek

A vírushelyzetre való tekintettel elmarad a több évtizedes múltra visszatekintő Pécsi Napok. Ugyanakkor a fesztivál egy kis szelete megvalósul, ami a Zsolnay Örökségkezelő NKft. őszi programkínálatával együtt sokszínű kikapcsolódási lehetőséget kínál.

A ZsÖK továbbra is a biztonságot helyezi előtérbe, így a sokezres fesztiválozó tömeg elkerülése érdekében elmarad a belvárosi Pécsi Napok.

 

Ugyanakkor szeptember 26-án megtartják a XXIV. Európai Bordalfesztivál – Magyar különkiadás, Bor és dal ünnepe – Népek Bordalai és Táncai című rendezvényt a Zsolnay Kulturális Negyedben. A Pirogránit udvaron fellép a Pécsi Férfikar és a látogatók részt vehetnek a X. Villányi Prémium Bormustrán is.

 

Szeptemberben folytatódik a Pirogránit Esték programsorozat a Zsolnay Negyed Pirogránit udvarán, és elindul az E78 Koncertterem, a Kodály Központ, valamint a Művészetek és Irodalom Háza programsorozata is. Így az első őszi napokon többek között a Budapest Bár koncertje és a Jávor című monodráma várja a látogatókat. A helyszínek biztonságos látogatása érdekében új protokollt dolgozott ki a ZsÖK, amelyről külön anyagban adunk részletes tájékoztatást.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek