2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
Csókol Anyád! - a MŰHÁ-ban

Csókol Anyád! – a MŰHÁ-ban

Csókol Anyád! - a MŰHÁ-banKomédia. Szereplők: Nagy Ervin, Vári Éva

Adott egy anya, aki a maga keresetlen módján pillanatok alatt képes az őrületbe kergetni az ő kicsi fiát. „Kicsi fia” egyébként felnőtt, sőt, elvált ember – méghozzá a mama tevékeny közbenjárása miatt lett elvált. Mert hisz milyen csodálatos, ha a drága mama úgy oldja meg a feszültségeket menyével, hogy lefizeti, csak tűnjön el a színről.

Csókol Anyád! - a MŰHÁ-ban

Sheldon Levine összeomlik, de annyi életösztön még maradt benne, hogy elmeneküljön az ország túlsó végébe, nehogy a drága mama megint „megoldjon valamit”. Téma lezárva, új lapot kell kezdeni. De ez persze túl egyszerű lenne, a mama ugyanis nem tágít. Először az Eltűnt Személyek Hivatala jelentkezik, aztán ő maga – nincs tehát más megoldás: Sheldonnak megint menekülnie kell. Bárhová, csak el a mamától.

A szerzőpáros/házaspár kiterjedt levelezés formájában bontja ki anya és fia komikusan egymásra utalt és egymástól elszakadni vágyó viszonyát: mindketten elképesztő utazásokra indulnak, megjelennek a tibeti szerzetesek, a túlvilággal kommunikáló Mester, a tévés talkshow világa és maga Elvis Presley is. Minden túlzó, felfokozott, és az amerikai tömegkultúra bizarr paródiája. És közben megismerünk két végletes, humoros és nagyon meghökkentő figurát, akikre mélységesen illik a mondás: ha nem létezne, ki kellene találni.

 

2010. március 7. vasárnap 19 óra

 

Jegyár: 3600 Ft, Miskolc kártyával: 2900 Ft

Jegypénztár: Miskolc, Rákóczi u. 2.

Tel.: 46/508-844, 30/846-3009

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek