2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Programajánló
  • »
  • A magyar Evita és a magyar Jézus, KOVÁTS KRISZTA és SASVÁRI SÁNDOR lesznek a februári Musical Klub vendégei

A magyar Evita és a magyar Jézus, KOVÁTS KRISZTA és SASVÁRI SÁNDOR lesznek a februári Musical Klub vendégei

Minden hónap utolsó szerdáján találkozhatnak a musicalt kedvelők.

 

A hiánypótló sorozat a Rock Színháztól napjainkig kalauzol végig a musical világában sok zenével, máshol nem hallható sztorikkal, játékokkal és meglepetésekkel.

 

A február 22-én, szerdán este 20 órakor kezdődő esten a magyar Evita és a magyar Jézus: KOVÁTS KRISZTA és SASVÁRI SÁNDOR lesznek a vendégek.

Az esten a musical szerelmesei találkozhatnak a műfaj honi legjobbjaival Budapesten, a VIII. kerületi Múzeum utca 7-ben (Kossuth Klub), a Muzikum Klub emeleti koncerttermében.

A közreműködők igyekeznek derűt, jókedvet, pici örömöt csempészni a mindennapokba.

 

Az estek állandó házigazdái, BORSI LÁSZLÓ producer-műsorvezető, valamint Magyarország két meghatározó, kiemelkedő zenei személyisége, KOCSÁK TIBOR, a Madách Színház zenei vezetője és VÁRKONYI MÁTYÁS, az egykori legendás Rock Színház alapító igazgatója arra vállalkozott, hogy a klubban az érdeklődők kötetlen formában találkozhassanak a sokak által kedvelt zenés műfaj hazai legjobbjaival: színészekkel, énekesekkel, zeneszerzőkkel, rendezőkkel. A klub ötletgazdái maguk is a műfaj elkötelezett képviselői, akik most saját emlékeikből, élményeikből, összegyűjtött anyagaikból is ízelítőt adnak, kulisszatitkokat mesélnek és persze a zenélés sem maradhat el.

 

Az estéken részt vevő neves, ismert musical énekesek, színészek egy-egy nagy sláger előadása mellett mesélnek majd saját élményeikről is. Olyan dolgokat tudhat majd meg a közönség, amiket csak itt, „négyszemközt” osztanak meg a részt vevők velük.

A meghívott vendégekkel folytatott beszélgetések mellett az élő zene is fontos szerepet kap, felcsendülnek híres és kedvelt musical-slágerek, a két zeneszerző improvizál is, és a közönséget is bevonják egy-egy közös produkcióba.

Lesznek interaktív játékok, például Játék és Musical 10 percben, ahol különleges nyereményeket kaphatnak a jól tippelő vendégek.

Emellett darab előzetesekkel és kreatív zenés kísérletekkel is készülnek a házigazdák, akik közül ketten élőben, zongorán kísérik a vendég művészeket.

A február 22-i, második klubest fellépői „ős” Rock Színházasok, a magyar Evita és a magyar Jézus: KOVÁTS KRISZTA és SASVÁRI SÁNDOR.

Jegyek már kapható a helyszínen, vagy online a Tixa.hu oldalon. Bővebb információk a Musical Klub Facebook oldalán.

 

https://www.facebook.com/musicalklub

 

Sokak kedvenc műfaja a musical, amely Magyarországon is rengeteg rajongót vonz be a színházakba. Ikonikus darabok, új, teltházas produkciók, slágerré vált, népszerű dalok, remek alakítások jellemzik a hazai musical kínálatot.

A külföldi szuperprodukciók mellett számtalan nagysikerű magyar darab is született, melyeket már több generáció szeret és néz-hallgat szívesen.

Ám azt talán már kevesen tudják, hogy hogyan jött létre Magyarország első musical-színháza, a Rock Színház. Vagy nem is sejtik, mennyi mindent megtettek azért, hogy Webber híres darabjait nálunk játszhassák. Ahogy azt is kevesen láthatják, hogyan születik meg egy zenés darab. Ezekről is szó lesz a Musical Klubban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Lóra, magyar, lóra!
Lóra, magyar, lóra!(Arany János) Tisztelgés a Párizsi Olimpiai Játékok előtt ifj. Vastagh György mezőhegyesi lovas szobraival, Molnár-C. Pál lovas …

További cikkek