2024. 05. 19. vasárnap

Ivó, Milán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

Eladó étterem extra helyen Miskolcon

Ajánlat

ÉTTEREM-SÖRÖZŐ Kft. felvásárlására

A cég által működtetett ingatlan Miskolc forgalmas térségében található, melynek hasznos alapterülete 320 – 350 m2. Az étterem-söröző céggel és cég nélkül is megvásárolható.

Gyakorlatilag 2 üzlet vásárolható meg, egy helyrajzi számon.; étterm, melyen belül a dohányzó terem 60 fő, míg a nemdohányzó része 35 fő befogadására képes! A söröző rész, mely az étteremtől fizikailag el van választva 120 fő befogadására képes, valamint a terasz részen 70 fő fér el!

A vendégterek, a konyha, valamint az iroda rész 2007-2008-ban teljesen fel lett újítva. Az étterem rész új berendezései a következő hónapban érkeznek meg!

Az üzlet kifejezetten jól jövedelmező, az éves bevétele egyértelműen kedvező. Jelenleg az üzletben 18 alkalmazott dolgozik. Az étterem házhozszállítással is foglalkozik.

Természetesen a cég – a jövedelmező működés mellett – tartozásmentes, hitel -és pályázat képes.

Az egység 30 éve üzemel, mint étterem és mint söröző! Külső felújítása 2003-ban történt.
Miskolc meghatározó vendéglátóhelye, rengeteg rendezvénnyel, osztálytalálkozóval, esküvővel, céges konferenciákkal!
Érdeklődni lehet a marketing@royalmagazin.hu e-mail címen.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Vízgép bérlés
Vivien: az otthon vize EredetA Gerecse hegység természetvédelmi területén található Gerecse-karszt ősi kövületei évtizedekig szűrik, tisztítják a hegy…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…