2024. 07. 12. péntek

Dalma, Izabella
1 EUR 394 HUF
1 GBP 467 HUF
Szerdán kezdődik a Hegyalja Fesztivál

Szerdán kezdődik a Hegyalja Fesztivál

Szerdán kezdődik a Hegyalja FesztiválSzerdán kezdődik a Hegyalja Fesztivál a világörökség részeként jegyzett, lenyűgöző szépségű Tokaj határában; az ötnapos rendezvényen több mint 210 koncert várja a szórakozni, bulizni vágyókat. A Hegyalja a régió legjelentősebb zenei eseményéből az elmúlt években Magyarország meghatározó nyári fesztiváljává nőtte ki magát: szervezői nem csak élvonalbeli előadókat hívnak meg évről évre, de a fesztivál környezettudatos gyökereit sem hagyják feledésbe merülni. A szervezők beszámoltak arról, hogy szerdától vasárnapig Tokaj határában hallgathatják a hegyaljások a hazai kedvenceket, valamint a metál, a rock és persze az elektronikus szcéna legizgalmasabb nemzetközi előadóit.

Egyebek mellett a Basement Jaxx-szel, a Machine Headdel, a Finntrollal, a Testamenttel, a Transglobal Undergrounddal, az Ignite-tal, Roni Size-zal és a Faithless-szel találkozhatnak a résztvevők, de a hazai előadók sem hagyják ki a tízéves rendezvénysorozatot.

A szervezők felhívták a figyelmet: várakozásaikat alátámasztani látszik, hogy tavalyhoz képest már most többen váltottak jegyet a Hegyaljára. A válság hatására ugyanis érezhetően nőtt a kereslet a belföldi nyaralások iránt. A rendezők szerint mivel a Hegyalja az országban az egyetlen olyan zenei fesztivál, amely az izgalmas környék, a rengeteg zöld és a Tisza-part okán valódi nyaralás is egyben, azok, akik nem akarnak lemondani sem a nyaralásról, sem a fesztiválélményről, a Hegyalját választják.

A tízéves fesztivál első évében három színpadon alig 9 ezer fős közönség előtt zajlottak a programok. Tavaly már több mint 65 ezren buliztak, idén – a tizedik születésnap okán – 10 színpad programjaival legalább 70 ezer fesztiválozót várnak a szervezők.

/MTI/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …