2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Készül a Bridget Jones 3

Készül a Bridget Jones 3

Készül a Bridget Jones 3Harmadik rész készül a nagy sikerű Bridget Jones-filmszériához, a főszerepben ismét Renée Zellweger látható majd – értesült a Variety című filmes szaklap. A Working Title filmstúdió megerősítette, hogy megkezdődtek a Bridget Jones 3 előkészületei. A rendező és a forgatókönyvíró személyéről még nem döntöttek, de a produkció még annyira gyerekcipőben jár, hogy a jövő év végénél hamarabb úgysem kezdődhet el a forgatás – számolt be róla a variety.com keddi cikke.

Az első és a második rész Helen Fielding szingliregénye, a Bridget Jones naplója, valamint annak folytatása nyomán született, ám a harmadik epizód forgatókönyvét – újabb regény híján – valószínűleg azokból a cikkekből szerkesztik meg, amelyeket az írónő 2005-ben írt a The Independent című brit napilapnak.

A sztori a negyvenes éveibe lépett szingli Bridgetet ábrázolja, aki még mindig egy kiadónál dolgozik, és továbbra is a nagy Ő-ről ábrándozik, de már nagyon szeretne gyereket, nehogy kifusson az időből.

/MTI/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek