2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Megérkeztek a legújabb világrekordok

Az utóbbi évekhez hasonlóan idén is megjelent a Guinness World Records 2017 című könyv, mely a világ legújabb rekordjait gyűjti össze egy igényes, illusztrációkkal gazdagított albumban.

A könyvben számtalan rekordot talál az olvasó; emberi és állati rekordok egyaránt helyet kaptak a feketelyukak, húsevőnövények és egyéb érdekességek mellett. Ha mások világrekordjai nem elégítenek ki minket, akkor a könyvben található kihívások segítségével akár mi magunk is rekorderek lehetünk (vagy legalábbis kísérletet tehetünk rá).

A Guinness rekordok könyvsorozata méltán világhírű, hiszen több mint 60 éve jelennek meg albumai; az olvasók mindannyian tudják, hogy a könyv nem csupán igényes, hanem megbízható információforrás is egyben. Tizenhárom, témák szerint tagolt és eltérő színű, fejezetet tartalmaz, melyek segítségével az olvasók könnyen kiismerhetik magukat a könyv tartalmát illetően. A különböző fotók, illusztrációk, táblázatok, adatok és leírások váltakozása sokszínűvé és izgalmassá teszi a könyvet, mely segítségével érdekes háttértudást is szerezhetünk számos témával kapcsolatban, miközben rendkívül jól szórakozunk.

A több száz oldalas, több mint 4000 illusztrációt tartalmazó könyv valószínűleg elkápráztatja majd a tudásra éhes diákokat és gyerekeket, akik szülei is garantáltan örömüket lelik majd a rekordgyűjteményben. Az index segítségével könnyen megkereshetőek a különböző információk, így a könyv nem csupán esztétikailag és tartalmilag gyönyörködtet, hanem rendkívül hasznos is.

A Guinness World Records 2017 kiváló ajándék mindazok számára, akik érdeklődnek a világ iránt és kíváncsiak a ,,leg”-ekre, és nem bánják, ha időnként esetleg tátva marad a szájuk a csodálkozástól; az évente megjelenő könyv gyűjtők számára pedig egyenesen alapdarab. Bármilyen érdeklődési körrel is rendelkezünk, biztosan megtaláljuk a számunkra érdekesnek tartott témaköröket a rekordkönyvben, hiszen a feldolgozott témák spektruma rendkívül széles; unalomra tehát nem találhatunk okot.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek