2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Kinek írta utolsó dalát S. Nagy István?

Csongrádi Kata teljesítette nemrég elhuny férje utolsó akaratát. S. Nagy István nagyon szeretett volna egy kötetet azokból a történetekből, amelyeket halála előtti hónapokban mondott tollba feleségének. A nemrég megjelent Slágergyáros című könyvnek a bemutatóján Kata egy titkot is elárult és bemutatott egy fiatal énekest.

Csongrádi Kata elárulta, hogy S Nagy István utolsó szerzeményét, nem a nagy legendák egyikének, hanem egy kis közegben ismert ifjú énekesnek írta. Radics Márk évek óta a Muzsika Tv sztárja, noha kevesen tudják róla, hogy S. Nagy István is dalt írt neki, ráadásul az legutolsót.
– El sem hittem, amikor Kata a nagy legendák előtt bejelentette, hogy nekem írta utolsó dalát a férje. Nagyon megtisztelő és boldog vagyok, hogy bármerre járok, ezt elmondhatom. Nagy álmom vált valóra azzal, hogy Kata közreműködésével írt nekem egy dalt S. Nagy István. Évek óta terveztem, hogy elé állok a nagy kéréssel, de mindig csak halogattam. Pedig szerencsére többször is beszélhettem vele, hiszen civil munkámnak köszönhetően, mint újságíró interjúkat készítettem vele. Örömmel mesélt évfordulóiról, szeretett felesége előadásairól, dalaikról, műveiről, legendás történeteit mesélte mindig jókedvűen, szeretettel – emlékezett vissza Radics Márk.
–  Még a kórházi ágyán is bolondozott, ünnepelt, írt és alkotott. Nagyon sokat nevettünk az interjúk során. Talán épp ezért kapta a közös dal is ezt a címet: Néha nevetni is kell. Így akárhányszor, akárhol eléneklem a nótát, mindig büszkén mondom el, hogy ki írta ezeket a vigasztaló sorokat, és föntről biztosan hallja, hogy milyen szeretettel fogadják dalát! „Néha nevetni is kell, feledni egy viccel, azt, ami most éppen minket bánt, Néha nevetni is kell, ne légy szomorú ember, mert az téged csak a mélybe ránt…” – idézte fel a dalszöveget a fiatal énekes.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek