2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
Kedden tartják Jacko nyilvános gyászszertartását Los Angelesben

Kedden tartják Jacko nyilvános gyászszertartását Los Angelesben

Kedden tartják Jacko nyilvános gyászszertartását Los AngelesbenLos Angelesben, a Staples Centerben jövő héten kedden tartják Michael Jackson nyilvános gyászszertartását – jelentette be a családot és az AEG Live koncertszervező céget képviselő pr-ügynökség. A Los Angeles belvárosában álló aréna húszezer ember befogadására alkalmas. A június 25-én váratlanul elhunyt popkirály itt tartotta tervezett világkörüli turnéjának a próbáit.

Az AEG Live által szervezett, 50 koncertből álló sorozat július 13-án Londonban vette volna kezdetét. A Sunshine, Sachs and Associates nevű ügynökség csütörtökön kiadott közleményében tudatta, hogy a szertartás kedden helyi idő szerint délelőtt 10 órakor kezdődik. A húszezer férőhelyből 11 ezret ingyen osztanak szét Jackson rajongói között, és a szertartás részleteit pénteken ismertetik az AEG Live vezetői.
 
A közleményben egyetlen szó sem esett a temetésről, sem annak időpontjáról, sem helyszínéről.

Eközben Debbie Rowe, Michael Jackson volt felesége az NBC televíziónak adott nyilatkozatában közölte, hogy vissza akarja kapni gyermekeit, a 12 éves Prince Michaelt és a 11 éves Paris Katherine-t. Kijelentette, hogy kész akár pszichológiai és DNS-tesztek alá vetni magát, hogy igazolja, ő a gyermekek édesanyja. A bíróság hétfőn Jackson 79 éves édesanyjára bízta ideiglenesen Michael Jackson három gyermekének – Prince Michael, Paris Katherine és a 7 esztendős Prince Michael II – felügyeletét. Az ügyben a bírósági meghallgatást július 6-ról július 13-ra napolták el.

/MTI/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…