2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF
Kedden tartják Jacko nyilvános gyászszertartását Los Angelesben

Kedden tartják Jacko nyilvános gyászszertartását Los Angelesben

Kedden tartják Jacko nyilvános gyászszertartását Los AngelesbenLos Angelesben, a Staples Centerben jövő héten kedden tartják Michael Jackson nyilvános gyászszertartását – jelentette be a családot és az AEG Live koncertszervező céget képviselő pr-ügynökség. A Los Angeles belvárosában álló aréna húszezer ember befogadására alkalmas. A június 25-én váratlanul elhunyt popkirály itt tartotta tervezett világkörüli turnéjának a próbáit.

Az AEG Live által szervezett, 50 koncertből álló sorozat július 13-án Londonban vette volna kezdetét. A Sunshine, Sachs and Associates nevű ügynökség csütörtökön kiadott közleményében tudatta, hogy a szertartás kedden helyi idő szerint délelőtt 10 órakor kezdődik. A húszezer férőhelyből 11 ezret ingyen osztanak szét Jackson rajongói között, és a szertartás részleteit pénteken ismertetik az AEG Live vezetői.
 
A közleményben egyetlen szó sem esett a temetésről, sem annak időpontjáról, sem helyszínéről.

Eközben Debbie Rowe, Michael Jackson volt felesége az NBC televíziónak adott nyilatkozatában közölte, hogy vissza akarja kapni gyermekeit, a 12 éves Prince Michaelt és a 11 éves Paris Katherine-t. Kijelentette, hogy kész akár pszichológiai és DNS-tesztek alá vetni magát, hogy igazolja, ő a gyermekek édesanyja. A bíróság hétfőn Jackson 79 éves édesanyjára bízta ideiglenesen Michael Jackson három gyermekének – Prince Michael, Paris Katherine és a 7 esztendős Prince Michael II – felügyeletét. Az ügyben a bírósági meghallgatást július 6-ról július 13-ra napolták el.

/MTI/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…