2024. 05. 18. szombat

Erik, Alexandra
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

IC Press Hírek

Javier és az imák

Ezen a héten az egész világ értesült róla, hogy Penélope Cruz nemsokára anya, férje, Javier BardemJulia Roberts volt, aki a közelmúltban jó pár hetet töltött Bali szigetén Bardemmel. Természetesen csak munkáról volt szó – ők az Olaszországban, Indiában és Indonéziában játszódó Ízek, imák, szerelmek (Eat, Pray, Love, hazai bemutató: október 14.) két főszereplője.

 

pedig apa lesz. De valaki már sokkal hamarabb tudott mindent, hamarabb, mint maga, a világhírű szerelmespár. És ez a valaki

 

Julia Roberts Indiába és Balira is magával vitte három gyerekét, az ötéves ikreket, Hazelt és Phinnaeust és a hároméves Henryt: de bőven jutott ideje arra, hogy sztártársával is beszélgessen.

– Már ott feltűnt, hogy mennyire érdeklik Javiert a gyerekek – nyilatkozta nemrég Julia Roberts. – Nagyon szívesen játszott meg bolondozott velük, sőt, engem is folyton arról kérdezgetett, milyenek a családos hétköznapok, milyen a gyerekekkel élni. Már akkor megéreztem, hogy nagyon érik náluk a gyerekvállalás. De nem neki nem mondtam: gondoltam, jobb, ha magától jön rá.

IC Press

 

 

Justin Timberlake és a Facebook

A múlt vasárnap Justin Timberlake is végigsétált az MTV Video Award díjkiosztó gálájára vezető fehér szőnyegen. A laza, bőrdzsekis fiatalembert a kétoldalt várakozó rajongók és fotósok a sztárnak kijáró ovációval fogadták, pedig ő nem mint popzenész érkezett: az utóbbi időben elsősorban színésznek tartja magát, és most még egyet lépett előre a művészetek képzeletbeli ranglétráján: eljátszotta első drámai szerepét. David Fincher kérte fel a Social Network – A közösségi háló (The Social Network, hazai bemutató: november 11.) egyik fontos szerepére. A popikon a Facebook társalapítóját, Sean Parkert játssza el, méghozzá nem túl hízelgően.

Timberlake annyira komolyan vette a feladatát, hogy a forgatás előtt megpróbált megismerkedni azzal, akit el kell játszania, de a milliárdos számítógépzseni elutasította. Azt mondta, „az, hogy engem megismersz, úgysem segít közelebb a filmszerephez. El ne hidd, hogy engem játszol el.”

A világot megváltoztató közösségi oldal feltalálói és társtulajdonosai nem elégedettek – nem is csoda, Fincher nem fest róluk hízelgő képet. A szakmai előrejelzések szerint viszont a film eddig az idei Oscar-díjazottak egyik legbiztosabb befutója: az elismerés talán megváltoztatja majd a véleményüket. Ahogy a Justin Timberlake-ről kialakított kép is biztosan változni fog a bemutató után.

IC Press

 

Washington vonaton

Ha Tony Scott rendező és Denzel Washington összefog, az biztosan a bombasikerhez illő akciójeleneteket és fordulatos sztorit jelent. Az utolsó esély, A tűzben edzett férfi vagy a Déja Vu után a Száguldó bomba (Unstoppable, hazai bemutató: november 18.) története egy gyilkos rakományával együtt elszabaduló, megállíthatatlanul száguldó vonat köré épül. A régi barátok új fiút is bevettek a csapatba: Washington társa Chris Pine lesz, akit a legutóbbi Star Trek Kirk kapitányaként jegyeztek meg a mozirajongók.

– Őrületes érzés, hogy a kamaszkori példaképeimmel ülhetek egy asztalnál, ők azt kérdezik, ráérek-e a forgatásra kijelölt időpontban, én meg a forma kedvéért tizenöt másodpercig úgy teszek, mintha gondolkodnék, mielőtt rávágom, hogy igen – lelkendezett a harminc éves színész. – És a legjobb az egészben az, hogy utána még ők örülnek!

Tony Scott jellemzése szerint a Száguldó bomba egy új generációs Féktelenül, csak sínekkel, de Chris Pine ezzel nem ért teljesen egyet.

– Igaz, hogy két jármű megy gyorsan egymás mellett, és mindkettő nagy kárt tudna csinálni – vélte a színész –, de az összehasonlítás mégsem tökéletes. Ha az volna, a végén Denzelnek meg nekem egymásba kéne szeretnünk, ahogy Bullock és Reeves tették a Féktelenülben: de a mi változatunkban ilyesmiről nincs szó. Nekünk elég, ha bírjuk egymást.

IC Press

 

 

Heigl és Heigl mama

Katherine Heigl szép, önálló és boldogan él férjével valamint húsz hónapos lányával, Naleigh-vel. De még mindig az anyukájától függ. A színésznő, akit legközelebb az Ilyen az élet (Life As We Know It, hazai bemutató: december 2.) című vígjátékban láthatunk, 22 éves koráig lakott az anyai házban – és az estéit többnyire otthon is töltötte, mert nem voltak barátai.

– Még most is ő az egyetlen, akinek igazán vágyom az elismerésére – vallotta be Heigl, aki azt is hozzátette, hogy az ilyesmi egyáltalán nem megy könnyen: ő ugyanis jóval gátlásosabb, mint az anyja, aki egyben az ügynöke is.

– Ő bíztat, hogy vállaljak szexjeleneteket és nyugodtan káromkodjam is. Nehezen engedelmeskedem ennek, de ami az Ilyen az élet-ben köztem és Josh Duhamel között zajlik, azzal azt hiszem, már elégedett lehet. Még szerencse, hogy ezeknek a jeleneteknek a felvételére nem jött be a stúdióba – nem mintha ő zavarba jönne: engem meg Josh-t nem akart zavarba hozni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek