2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
Beyonce nyerte a legjobb zenei klip MTV-díját

Beyonce nyerte a legjobb zenei klip MTV-díját

Beyonce nyerte a legjobb zenei klip MTV-díjátBeyonce kapta az év legjobb zenés videójáért járó díjat a Music Television vasárnap esti New York-i gáláján, amely tisztelettel adózott a közelmúltban elhunyt Michael Jackson emlékének. Az énekesnő a Single Ladies című klipjével aratott sikert. Kanye West rapper nem is tudta magába fojtani véleményét, amikor a legjobb női előadó klipjének díját a 19 éves Taylor Swiftnek nyújtották át. A színpadra pattant, kiragadta a hálálkodó country-énekes kezéből a mikrofont, és belekiabálta, hogy bár örül Swift sikerének, „Beyoncéé minden idők egyik legjobb videóklipje”.

A fiatal énekesnő sokkját később a történteken szintén alaposan meglepődött Beyonce oldotta, amikor saját díja átvételekor ismét színpadra szólította kolléganőjét, hogy alkalmat adjon neki köszönőbeszéde befejezésére. West honlapján kért elnézést viselkedésért „Swifttől, rajongóitól és anyukájától”.

A zenei kábeltévé díjátadó ceremóniája a Michael Jacksonra emlékezés jegyében telt. A show megnyitóján Madonna méltatta az 50 esztendős korában gyógyszer-túladagolás következtében elhunyt sztárt. Olyan kivételes, eredeti tehetségnek nevezte, amilyen sohasem születik többé. „Ő volt a király” – mondta Madonna.

A műsor során több Jackson-dalt is előadtak a színpadon, Michael húga, Janet Jackson közös dalukat, a Screamet táncolta el. A csatorna a Jackson utolsó próbáiról készülő This Is It dokumentumfilm trailerét is levetítette.

Az est díjazottai között szerepelt még Lady Gaga, aki a legjobb újonc elismerését kapta a Poker Face című klipért. A legjobb férfi előadó klipjének a T.I. rapper által készített Live Your Life-ot választották, Britney Spears pedig a popvideó kategóriát nyerte meg a Womanizer című számmal.

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek