2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
A Tribeca filmfesztiválon debütált a Shrek 4

A Tribeca filmfesztiválon debütált a Shrek 4

A Tribeca filmfesztiválon debütált a Shrek 4A Shrek című animációs film negyedik, várhatóan befejező részével, a Shrek a vége, fuss el véle című produkcióval nyílt meg szerdán este a New York-i Tribeca Filmfesztivál. Először készült háromdimenziós formátumban a DreamWorks ogrés sikersorozatának egy epizódja, mivel a stúdió vezetői is szerették volna meglovagolni a 3D-s hullámot a nagyobb bevételek reményében. A Shrek-filmek eddig több mint egymilliárd dollárt hoztak a konyhára csak az észak-amerikai jegybevételekből.

 

A New York-i Ziegfeld moziban bemutatott filmben – amelyet az észak-amerikai piacon csak egy hónap múlva kezdenek forgalmazni – a mocsári zöld ogrét a középkorú férfiak válsága kínozza. Háromgyerekes apaként azon mereng, milyen jó dolga is volt fiatal korában, magányos mocsári szörnyként.

Egy gonosz varázsló sötét alkut köt vele, amelynek eredményeként Shrek egy bizarr mesevilágban találja magát, ahol az ismert mesehősök homlokegyenest másként viselkednek, mint azt tőlük megszoktuk. A jámbor Mézi a kick-boksz sztárjaként tér vissza, Csizmás Kandúr pedig olyan lusta, mint Garfield, és még a csizmáját sem viseli.

A film július 8-tól látható a magyar mozikban.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek