2024. 06. 26. szerda

János, Pál
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • „Visszataláltam önmagamhoz” – Megjelent Burai Krisztián új albuma

„Visszataláltam önmagamhoz” – Megjelent Burai Krisztián új albuma

A nyolc dalból álló Valentine központi témája a szerelem, de végigköveti a zenész elmúlt időszakban zajló lelki fejlődését is.

Burai Krisztián egyfajta szuperproducer: nagy szerepe volt számos népszerű hazai előadó pályafutásának felívelésében, miközben épített egy rendkívül sikeres szólókarriert is. Az új anyagon számos közreműködővel dolgozott együtt.

„Ezen az albumon szerelmes dalok vannak – ezt a címe is tükrözi –, és mindez elsőre klisének tűnhet, de számomra sokkal több mindent hordoz magában. A szerelmet sokféleképpen meg lehet közelíteni, így mindenki magára találhat a sorokban, de én mégsem ezért szerettem volna megcsinálni ezt. Ebbe az albumba teljesen beletettem magam, az érzéseimet, az idáig megtett utamat, a lelki fejlődésemet, ami folyamatosan zajlik. Számomra a békét, a harmóniát jelenti, emellett azt, hogy visszataláltam önmagamhoz” – fogalmazott Krisztián.

Az egyik új dal, a Baxtalo klipjét itt találod: https://www.youtube.com/watch?v=_2XPbqoqPwU

A Valentine tehát egy visszatérés, mégpedig igen sokoldalú: leginkább az afrobeat dominál, de felfedezhetünk trap-, reggae- és karibi elemeket is dalokban, melyek közül az egyikhez klip is érkezett a megjelenéssel egy időben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek