2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF

Székely Nagy György – Egy nyár

Igazi, hamisítatlan nyári regénnyel jelentkezett a sikerkönyves szerző, Székely Nagy György. A hatvanéves író pár évvel ezelőtt itthoni, jól működő karrierjét hátrahagyva költözött feleségével Angliába, és kezdett új életet, azóta ontja magából a regényeket. Az Egy nyár című könyv választott otthonában játszódik, és könnyekkel, nevetéssel teli szünidei kikapcsolódást ígér.

Székely Nagy egy hazai hipermarket könyvosztályát vezette, sikeres és elismert volt a szakmáján belül, a nevét a könyvpiacon mindenki ismerte. Saját bevallása szerint azonban új életük sokkal inkább kielégíti őket feleségével együtt. Nyugodt, kiszámítható életre vágytak, és bár korábban középvezetőként dolgozott idehaza, a szinte minimálbérért végzett fizikai munka sokkal inkább kedvére van, főként azért, mert emellett bőven van ideje szenvedélyére, amelyben nagyon gyorsan sikeressé vált: az írásra.

Legutóbbi műve, az Egy nyár már a negyedik kötet, amely másfél éven belül napvilágot látott.

Az Egy nyár főszereplője, Agárdi Kristóf élete álmának teljesítése közben érkezik Angliába, hogy Bristolban járjon egyetemre. Éli az egyetemisták gondtalan élet, míg egy nyári munka közben nem találkozik Micivel és családjával. A lány szüleinek farmján végez nyári munkát, és miközben egyre több időt töltenek együtt, lassan, sok bonyodalom után rájuk talál a szerelem is, mígnem egy újabb karrierálom szétválasztja őket. Vajon örökre vége, vagy egy év múlva, a megbeszéltek szerint mindketten elmennek a találkozóra?

A napjainkban játszódó Egy nyár a nagy sikerű Jóember, a Szerelem, és… valamint A vér nem válik vízzé után Székely Nagy György negyedik regénye. A szerző a regény fő helyszínén, Angliában él, így hitelesen mutatja be az ottani magyarok életét ugyanúgy, ahogy Bristol mozgalmas mindennapjait vagy Cornwall magával ragadó szépségét. Székely Nagy György könyve igazi nyári olvasmány – olykor könny, máskor mosoly. Csodás helyekre visz el, és arra int: mindig előre nézzünk, mert a jövő arrafelé van.
Mellékletek terület

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek