2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

Egy előadásban KERO életműve

Sajtótájékoztatón jelentette be Kerényi Miklós Gábor, hogy különleges esten dolgozik: az általa rendezett ikonikus musicalek legismertebb dalai csendülnek fel egy előadásba gyúrva.

A BEST OF KERO című műsorban 2021. augusztus 22-én egymás után lesznek hallhatóak a Rómeó és Júlia, az Elisabeth, a Rudolf, a Mozart, és a Notre-Dame-i toronyőr részletei, nem mások tolmácsolásában mint Janza Kata, Szabó P. Szilveszter, Kerényi Miklós Máté, csak hogy egy néhány nevet említsünk a sztárművészek sorából.

Közel ötven éves pályafutása alatt most először tesz próbát egy életműkoncert létrehozására KERO.

„Mi lenne szebb befejezése a pandémiának mint egy ilyen gálaest? Ez számomra is egy nagy kísérlet. Ekkora méretű múltidézésben még sosem volt részem, most hat olyan musicalből válogatunk, amelyekre a legbüszkébb vagyok az életművemben. Örömszínháznak neveztem el, mert öröm nekünk alkotóknak és a közönségnek is. Még titok, hogy hogyan, de én is ott leszek a színészekkel. Mások mellett a fiam, Máté is énekli majd a slágereket. Mellettük táncosok és érdekes technikai megoldások várhatóak. Hasonlóan ahhoz, ahogy anno az Operettszínházban sikerre vittük őket” – nyilatkozta a 70 éves Kossuth-díjas rendező, aki valamilyen formában maga is színpadra áll majd a Budai Szabadtéri Színpadon augusztus végén.

A BEST OF KERO című előadásban 2021 augusztus 22-én felcsendülnek az általa rendezett ikonikus musicalek, mint a Rómeó és Júlia, Elisabeth, Rudolf, Mozart, Notre-Dame-i toronyőr részletei, nem mások tolmácsolásában mint Janza Kata, Szabó P. Szilveszter, Kerényi Miklós Máté, csak hogy egy pér nevet említsünk a sztárművészek sorából.

A Budai Szabadtéri Színház színpadán Csillebércen oltási igazolvány nélkül élvezhetőek az előadások. Augusztusban KERO előadása mellett augusztus 14-én a VilàgÍTÓ Csillagaink, az ország legromantikusabb hullócsillaglese, augusztus 13-án a Hullócsillagok éjszakája, az ikonikus zenekar legendákig, augusztus 27-én pedig az EDDA ad elfoglaltságot az érdeklődőknek.

Aki nem akar lemaradni, a nagy érdeklődésre való tekintettel jegyeit a www.jegy.hu-n, valamint a www.jegyexpress.hu-n szerezheti be.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

„Ha naponta csak egyetlen mesét olvasol gyermekednek, az ötödik születésnapjáig 1825 mesét fogsz elolvasni neki. Minden szó számít. Minden mese számít…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum