2022. 07. 6. szerda

Csaba
1 EUR 407 HUF
1 GBP 475 HUF

Szavalóversenyt szervez a könyvtár

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulója tiszteletére városi versmondó versenyt hirdet a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár miskolci tanulók számára két korcsoportban (I. az általános iskolák 7-8. osztályai és az annak megfelelő középiskolai évfolyamok tanulói; II. 9-12.évfolyamos középiskolai tanulók).

 

A megmérettetésre minden miskolci oktatási intézményből 3-3 diák nevezhet. A döntőt 2021. október 20-án, szerdán délután 1 órától, a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár központi épületének előadótermében (3530 Miskolc Görgey u. 11.) rendezik. A jelentkezési határidő: 2021. október 13., szerda délután 4 óra. A könyvtár a versenyen résztvevő valamennyi tanulót jutalmaz, míg az első helyezettek felkérést kapnak a jövő évi városi költészet napi ünnepségen való közreműködésre. A felhívás, a jelentkezési lap, valamint az ajánlott irodalom a www.rfmlib.hu honlapról tölthető le. A nevezéseket a szavaloverseny@rfmlib.hu címre várják a szervezők.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kábítószer-ellenes világnap
Miskolcon a drogfogyasztás veszélyeire hívják fel a figyelmet a prevenciós szakemberek. Az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) által 1987-ben, a ká…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum