2024. 09. 26. csütörtök

Jusztina
1 EUR 396 HUF
1 GBP 475 HUF
Kezdőlap » Sportosan elegáns divat férfiaknak

Sportosan elegáns divat férfiaknak

A 80-as évek hozták magukkal az ezirányú változást a férfiak öltözködési stílusában. Egyre többen kezdték viselni a farmer, sportcipő, pulóver kombinációt a hétköznapokban, a munkahelyen, és a különféle eseményeken, rendezvényeken.

Az egységes, letisztult megjelenéshez nélkülözhetetlenek a jó minőségű basic darabok, mivel a leggyakrabban ezeket a ruhaneműket viseljük. Fontos még a tökéletesen harmonizáló kiegészítők használata egyaránt.

Az ÖvBolt.hu férfi bőr öv kínálatában sok-sok márkás termék vár arra, hogy felfedezzük őket, és gazdagítsuk velük ruhatárunkat, kinézetünket.

Pár ötlet stílusos összeállításra

A leggyakoribb szettben farmer, póló, kapucnis pulcsi és sportcipő szerepel. Ha a pulóvert átcseréljük zakóra, irodai öltözéket varázsolhatunk belőle. Az elegáns napokra sötét színű nadrággal, egy menő inggel és klasszikus bőrövvel készülhetünk.

A sportzakó igazán trendi férfi alapdarab. Farmerhez kizárólag ezt viseljük, öltönyzakót sohasem, mivel a sportzakó anyaga, szabása lezsersége sokkal inkább illik a farmerhez.

A férfiaknál a chino nadrág nélkülözhetetlen ruhadarab. Könnyű pamutnadrág, mely akár munkahelyre, akár rendezvényre kitűnő választás. Inggel, pulóverrel és zakóval, hozzá egy slim bőrszíjjal tökéletes szett.

A kötött pulóver és a kardigán jól kombinálható a legtöbb férfi nadrággal. Ugyanilyen népszerűségnek örvend a garbó, akár hétköznapi, akár alkalmi viseletként is alkalmazható. A V-nyakú pulóver továbbra is hódít. Választhatunk semleges és élénkebb színűeket egyaránt. Jól mutat hozzá a galléros ing.

A fekete színnel soha nem lövünk mellé. Ízléses fekete ruhák bármilyen eseményen hordhatók, például egy chino és bőrkabát kombinációja. Hozzá egy stílusos bőröv igazán trendi.

Az öltöny sportos viselése

Ha valaki preferálja az öltönyhasználatot, de mégis szeretné a sportos vonalat választani, figyelni kell néhány alapvető dologra. Például arra, hogy nyakkendőt ebben az esetben nem kell felvenni. Ing helyett válasszunk az öltönyhöz garbót, vagy hosszú ujjú pamutfelsőt. Vagányabb megjelenés eléréséhez szerezzünk be hózentrógert. A szetthez sneaker vagy bőrcipő illik, alkalomtól függően.

Milyen övet vegyünk fel trendi nadrághoz?

Az öv minden körülmény között illeszkedjen az adott stílusú öltözékhez. Vegyük számításba például, hogy az öltöny övbújtatójába 3 cm széles övet tudunk befűzni. A matt vagy enyhén fényes övcsatok diszkréten mutatnak. Az automata övek praktikusak, mert az önzáró övcsat használatával egyszerű a ki- és becsatolás, egyetlen mozdulattal a tökéletes méretre állítódik.

Az ÖvBolt.hu választékát áttekintve kétségkívül megtaláljuk azt az övet vagy hózentrógert, illetve egyéb kiegészítőket, amelyekkel tökéletessé válik az outfitünk./X/

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek