2024. 08. 20. kedd

István
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Összeillő kabát: nemcsak barátnők, hanem anya-lánya párosok számára is remek ötlet!

Összeillő kabát: nemcsak barátnők, hanem anya-lánya párosok számára is remek ötlet!

Gondolkodtál már azon, hogy milyen szuper ötlet lenne összeöltözni a lányoddal? No persze nem közös hercegnő jelmezre gondolunk, hanem összepasszoló, hétköznapi ruhákra, melyek tökéletesen tükrözik, hogy ő a te kicsi képmásod, ő az, aki hozzád tartozik.

Ez nagyon kedves ötlet, ám a kivitelezés könnyen nehézségekbe ütközhet, ugyanis a felnőtt és gyermekosztályokon meglehetősen eltérő stílusban készülnek a ruhák. A jó hírünk az, hogy van megoldás a helyzetre: léteznek már kifejezetten anya-lánya szettek, sőt, akár az egész család számára elérhető az összeöltözés lehetősége. Mutatjuk, hogyan!

Anya-lánya ruha-, illetve kabátszettek

Hidd el, nem te vagy az első, akinek eszébe jutott az összeillő ruhadarabok ötlete: a Lilly szett kabátjai például pontosan ennek az ötletnek a hatására jöttek létre. Egyre nagyobb az igény az ilyen jellegű összeállításokra, ugyanis egyre többen ismerik fel a mögötte rejlő üzenetet: a ruhák lehetőséget adnak a szeretet és az összetartozás kifejezésére.

Hétköznapi és alkalmi stílusban elérhetők a ruhák

Az említett anya-lánya, családi, illetve anya-fia, apa-fia szettek számos variációban elérhetők: akadnak köztük alkalmi változatok és hétköznapi opciók egyaránt.

A készítők fontosnak érzik, hogy mindenféle verziót elérhetővé tegyenek, hiszen ahány család, annyi szokás. Vannak, akik ünnepségeken szeretnék megvalósítani a közös ruha ötletét, míg mások a hétköznapokban is szívesen járnak így.

A kínálatban a fiúkra is gondoltak: akadnak anyához vagy apához passzoló verziók, így ők sem maradnak ki a buliból.

Anya-lánya kabát: mindenki odalesz értetek!

Az összeöltözést a különféle kabátokkal is meg tudjátok valósítani – gyönyörű darabok érhetők el, melyek nemcsak passzolnak egymáshoz, de külön-külön is csodásan mutatnak. Egy ilyen szettben mindenkinek megakad majd a szeme rajtatok! Ezeket használhatjátok a hétköznapokban is, de akár alkalmi öltözékként is megállják a helyüket.

A hideg miatt nem kell aggódni: ezek nemcsak díszkabátok, hanem ténylegesen betöltik a kívánt funkciót, tehát nem fogtok fázni. Sőt, egyes darabok kialakítása azt is lehetővé teszi, hogy sállal vagy sál nélkül is hordható legyen – természetesen mindkét esetben úgy, hogy ne fázzon benne a nyakatok.

Egyforma ruha, mint az összetartozás jelképe

A gyerekek gyakran élvezik, hogyha valakivel egyforma ruhát vehetnek fel – ez remekül megfigyelhető az óvodában, iskolában, amikor véletlenül ugyanolyan cipőben, pólóban érkezik két gyerek.

Nem csoda, hogy tetszik nekik az ilyen helyzet, hiszen ez remek kapcsolódási pontot jelent a felek között: a gyerekek nagyon is értik, érzik az ilyesfajta nonverbális jelzéseket. Az egyforma ruha egyfajta összetartozást szimbolizál, amit a szülőkkel is nagyon élvezni szoktak – akár még az anya-lánya kapcsolatot is erősítheti.

Ha tetszik az ötlet, nézz szét a webáruházban, akár a gyermekeddel együtt: a közös böngészés tökéletesen megmutatja majd, mennyire lenne kedve egyforma ruhát hordani veled./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mi a szerepe a weboldaladnak?
Manapság, amikor lassan már az óvodások is össze tudnak állítani egy weboldalt, sokan ennek megfelelő komolysággal vágnak bele sajátjuk megtervezésébe…

További cikkek

Autós trafik
Hétvégén sem lehet. Autóból sem. Zárjegy nélkül meg végképp nem. Egy házaspárt értek zugárusításon az érdi piacon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) B…