2024. 05. 13. hétfő

Szervác, Imola
1 EUR 388 HUF
1 GBP 451 HUF

Melyik az az óra, ami sosem hagy cserben?

Ahhoz, hogy elégedetten szemléljük az óránkat, nagyon sokféle szempontnak kell megfelelnie. Nem elég az, hogy tetszetős legyen és jól érezzük magunkat benne, ez ugyanis az alapelvárás. Emellett még megbízhatónak és pontosnak is kell lennie, ezért nem mindegy, hogy melyik márka mellé tesszük le a voksunkat. Cikkünkben egy olyan márkát mutatunk be, ami nagyon hosszú múltra tekint vissza, és hazánkban is már évtizedek óta slágertermék.

Mi más is lehetne ez a márka, mint a Casio?

Nem okoztunk túl nagy meglepetést azzal, hogy ezt a márkát neveztük meg, mint az egyik legmegbízhatóbb brandet a piacon. Az Órashop.hu Casio órái ugyanis már hosszú távon bizonyítottak, mégpedig nem csupán a vekkerek terén, de más elektronikai szegmensben is. Legyen az számológép, szintetizátor vagy videokamera, a Casióban soha nem fogunk csalatkozni, hiszen minden területen a legjobbat nyújtja. Ha megvásárolsz egy Casiót, akkor nyugodtan hátradőlhetsz, hiszen nem kell problémákra számítanod.

A Casio sikere töretlen

Ez a márka a 80-as években robbant be hazánkba, és azonnal meghódította mind az urak, mind pedig a hölgyek szívét. Sőt, gyerekórái révén még a legkisebbek is arra vágytak, hogy anyu vagy apu megajándékozza őket egy remek kis kvarcórával. Ezek a kvarcok tartósak és pontosak voltak, és különleges kinézettel és funkciókkal készültek. Gondolj csak a számológépes órára, ami nem csoda, hogy ma is reneszánszát éli. A Casio retró modelljei ma is éppen olyan népszerűek, mint hajdanán, ezért ezek a modellek ma is kaphatók, elfoglalva méltó helyüket a kollekciók között.

Mi lehet az oka annak, hogy ma is ennyire imádják a vevők a Casiót?

Amikor a 80-as években a japán kvarcórák elárasztották az európai piacot, a svájci óramárkák válságba kerültek. Senki nem akart analóg számlappal rendelkező, felhúzható vagy automata ketyegőket, hiszen mindenkit elvarázsolt a kvarcórák világa és a sok kis apró gomb, amiket nyomogatni lehetett. Bár az analóg kijelzésű órák később újra vissza tudtak jönni a piacra, és egy igazi presztízs óra ma is analóg, de legalábbis analóg és digitális, a kvarcok itt maradtak, és a mai generáció is imádja őket. Használatuk egyszerű, az időt pillanat alatt le lehet olvasni róla, és két elemcsere között pontosan és gond nélkül működnek.

A Casio modellválasztéka

Hatalmas választékkal találkozhatsz ha egy Casóot szeretnél vásárolni. A márka törekedett arra, hogy minden ízlést kiszolgáljon, ezért a sportos modellektől kezdve a divatos vekkereken keresztül az elegáns verziókig bármit megtalálhatsz. A sportos stílust a G-Shock és női változata a Baby-G képviseli, míg a Collection vekkerek a változatosságukról híresek. Ha a prémium kategóriát keresed, akkor kukkantsd meg az Edifice-okat, ha pedig öltönyórára vágysz, akkor a Radio Controlled szériát ajánljuk. És természetesen nem maradhat ki a retró kollekció, ahol a 80-as évek ikonikus darabjait találod, újragyártva.

Ha megbízható, sokféle dizájnnal készülő órát keresel, akkor válaszd a Casiót, amelyet kiváló ár-érték arányban kaphatsz meg./X/

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

DRESSZKÓD: ART DECO
Divat és életmód az 1920-30-as évekből Új fejezetéhez érkezett az Iparművészeti Múzeum legnépszerűbb kiállítás-sorozata, a Dresszkód. Éppen csak sz…