2024. 02. 20. kedd

Aladár, Álmos
1 EUR 388 HUF
1 GBP 453 HUF

Zenés-dalos könyvbemutató

Csillagtánc című verses füzetét és új tűzzománcképeit mutatta be Pótáné Bartók Annamária november 4-én a mezőkövesdi könyvtárban.

Pótáné Bartók Annamária már korábban bemutatkozott a kövesdi közönség előtt, amikor egy nagyobb lélegzetvételű tárlatot rendeztek be az alkotásaiból a Közösségi Házban.

Mezőkövesd Város Önkormányzatának „A könyvtári szolgáltatások fejlesztése az élethosszig tartó tanulás szolgálatában” című nyertes pályázatának keretében megvalósuló program során ez alkalommal új verses füzetét, a Csillagtáncot mutatták be zenés-dalos formában, hiszen Pótáné Bartók Annamária versei közül néhányat a férje megzenésített, amelyeket a bemutató során előadtak.

A könyvtár előterében pedig néhány új tűzzománc alkotást is megtekinthettek az érdeklődők.

A családias hangulatú rendezvényen dr. Hajdu András alpolgármester bevezető gondolatai után Pótáné Bartók Annamária és családja, barátai közreműködésével bemutatták a megzenésített verseket lelki felfrissülést nyújtva ezzel a közönségnek.

M. Zs.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Mit jelent a tantrikus érintés?
Maga a tantrikus érintés egy modern kifejezés, hiszen ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy “felszabadulás a kiterjedés által”. Sok ember van a Földön, …