2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Visszavárunk Tamás !- jótékonysági árverés egy beteg tűzoltóért

Visszavárunk Tamás !- jótékonysági árverés egy beteg tűzoltóért

Kovács Gábor szikszói származású Olaszországban élő operaénekes kezdeményezésére,  dr Mengyi Roland  országgyűlési képviselő  fővédnökségével   jótékonysági koncertet és képárverést rendeznek Szikszón az Inkubátor Házban  május 17-én vasárnap este hat órától Vas Tamás,  a szikszói kórházban gyógyuló  éber kóma állapotában lévő  tűzoltó számára Visszavárunk Tamás címmel.
Füzesséri József Szikszó  polgármesterét kereste meg Kovács Gábor azzal, hogy az emődi fiatalember felépüléséért rendezzenek  jótékonysági eseményt. Kovács Gábor nem először vesz részt beteg fiatalok támogatásában, most is szívügyének tekinti a fiatalember sorsát.

Vas Tamás három éves kora óta tűzoltónak készült. A sportoló, jó fizikumú, igazolt labdarúgót február 28-án egyik pillanatról a másikra érte  a szervezete  összeomlása, a helyszínre érkező mentősöknek sikerült újra éleszteni,  majd a megyei kórház és a jelenlegi szikszói szakszerű ápolásnak köszönhetően megcsillant a remény az életben maradásra.

Tamás családja, rokonsága, barátai hisznek abban, hogy szeretetük és hitük megtartja a  31 éves fiatalembert. A szikszói kórházban fekvő betegekből imacsoport alakult a fiatal tűzoltó gyógyulásáért.

Füzesséri József Szikszó polgármestere  véleménye szerint fontos az is, hogy az esemény napján, május 17-én, este hat órakor minél többen gondoljanak szeretettel Vas Tamásra. Ezért kezdeményezte , hogy ebben az időben szólaljanak meg egyszerre néhány másodpercre   a tűzoltó  szirénák az országban.  Erről  értesítették Belügyminisztérium  Országos Katasztrófavédelmi főigazgatóját, Dr Bakondi Györgyöt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek