2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Azonnali vizsgálatot a tévéstábot ért inzultus miatt!

Azonnal vizsgálja ki a Belügyminisztérium és a rendőrség, hogy az N1TV-t ért atrocitás hogyan végződhetett a stáb igazoltatásával és a bántalmazók szabad távozásával!
A stáb felvételén egyértelműen látszik, hogy közterületen leütöttek egy személyt, ezt követően a bántalmazók a felvételt készítő tévéseket primitív módon fenyegetni kezdték, a stáb hölgy tagjait is perceken át válogatott ocsmányságokkal illették. Viszont az arra járó rendőri egység a tévéstábot igazoltatta ahelyett, hogy az egyértelmű bűncselekmény elkövetőit vonta volna eljárás alá, sőt velük szó szerint „bratyizni” kezdtek.

A Jobbik szerint az eljárás tűrhetetlen, és minden jó érzésű embert felháborít! Azonnali vizsgálatot követelünk az ügyben! Világos válaszokat várunk az alábbi kérdésekben: hogyan lehetséges, hogy a nyilvánvaló bűncselekmény ügyében az elkövetővel szemben nem járnak el annak ellenére, hogy az esetről felvétel készült? Miért az esetet rögzítő stábot vetik alá rendőri vegzálásnak? A vizsgálat derítse ki azt is, van-e összefonódás a rendőri egység tagjai és a bántalmazó taxisofőr között! A rendőrség becsületén esett csorba miatt követeljük, hogy az eljárás legyen példásan gyors és szakszerű, a vizsgálati megállapításokat pedig kövessék megfelelő jogi és személyi konzekvenciák!

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…