2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Vágta: a hírességek is összecsapnak

Immár hagyomány, hogy a versenyző települések és lovasok mellett színészek, énekesek, sportolók és médiaszemélyiségek is megmérettetik magukat a Nemzeti Vágtán. Idén sem lesz ez másként, hisz a rendezvényt figyelemmel kísérők számos ismert(ebb) arcot is felfedezhetnek maguknak. Az idei Vágtán dámaként feltűnik majd többek között Gubik Petra, Janza Kata, Bényi Ildikó, Diósi Klára, és Rátonyi Krisztina is – de lesznek, akik náluk aktívabb szerepet is vállalnak.

A nagy érdeklődéssel övezett OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamban Homonnay Zsolt visszalépését követően – a népszerű operettsztár a Miskolci Nemzeti Színház Lili bárónő előadása miatt volt kénytelen lemondani a részvételt – végül négy induló áll rajthoz, mégpedig Kaszás Géza, Pintér Tibor, Sárfalvi Péter, valamint Stohl András. Mivel mindannyian rutinos lovasnak és Vágtázónak számítanak, kiélezett versenyre számíthat a nagyérdemű. A sztárfutam a nemzetközi verseny miatt idén rendhagyó időpontban, 21-én, szombaton délután 17.30-kor veszi kezdetét.

A már szintén hagyományosnak számító Kocsitoló Versenyen szokás szerint Kocs község csapata vesz részt, rajtuk kívül pedig az MTVA Telesport műsorvezetőiből álló csapatát, illetve a Nemzeti Vágta sztárcsapatát láthatja a közönség. Utóbbi névsorában több, már a korábbi években is feltűnő résztvevőt is találhatunk. Erejét megméretteti többek között Bárdosi Sándor, Bebe, Katus Attila, Fekete László, és Müller Attila is.

Az idei Nemzeti Vágtára belépőjegyek a helyszínen, a rendezvény ideje alatt is kaphatók lesznek. A lelátójegy a szombati napon 3000 Ft-ba, vasárnap pedig 4000 Ft-ba kerül, a három éves kor alatti gyermekeknek pedig a belépés ingyenes. Azok számára, akik kényelmes körülmények között szeretnék élvezni a Vágta eseményeit – a sztár-résztvevők társaságában – VIP lelátójegy is vásárolható, mely a szombati napra 12000 Ft./fő; vasárnapra pedig 15000 Ft/fő.

Fotó: vagta.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek