2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Utánam srácok

Az Észak-Keleti Átjáró Egyesület munkájával az északkelet-magyarországi régió kulturális és tudományos életének fejlesztését, élénkítését segíti, ösztönzi.

Ezúttal az Egyesület szeptember végén „Utánam, srácok!” címmel közösségi, kulturális programsorozatot indít Miskolcon. A több állomásból álló, több, különböző helyszínre tervezett projekttel köztéri akciókat, performanszokat, beszélgetéseket szerveznek, amelyekkel a város kihasználatlan, elhagyatott kulturális és építészeti értékeire kívánják felhívni a figyelmet.

„Célunk konstruktívan beszélni és cselekedni az aktuális városi folyamatokról, megismerni a városlakók érzelmi és intellektuális kapcsolatát kulcsfontosságú épületekhez és terekhez, feltérképezni az aktuális igényeket és elindulni a valódi közösségi tervezés felé vezető úton.
Nem tudjuk még, mi minden forrhat ki a most induló közös munkából, de abban biztosak vagyunk: valami jó közös kalandot találunk ki a városlakók és vendégeik számára: amolyan felfedezős vagy épp újra-felfedezős játékot, amiben lehet majd együtt játszani, kutatni, beszélgetni, vigadozni, túrázni és barátkozni.”

A projekt első állomása a CineFesten lesz szeptember 19-én és 20-án.
A program az Avas Szálló, avagy a régi Kossuth mozi köré szerveződik.

Az „Utánam, srácok!”-projekt sátra a CineFesten

Szeptember 19–20.
(csütörtök, péntek)
Helyszínek: 19-én a Művészetek Háza előtt, továbbá
19-én és 20-án az Erzsébet tér sarkán álló házikóban

Közösségi játék emlékekkel, vágyakkal.
Párbeszéd itt és most.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek