2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Újra csúcson a Miskolci Majorette Együttes

2010. július 10-én második alkalommal rendezte meg a Magyar Majorette Szövetség a 2. Hajdúszoboszlói Mazsorett versenyt. A rendezvényen több, mint 20 csoport hatszáz táncosa vett részt. A versenyre szövetségi tagság nélkül bárki nevezhetett, akár a határon túlról is. A résztvevők három korcsoportban indulhattak: cadet (8-11 éves), junior (12-14 éves) és senior (15 év felett).

Miskolc két csoporttal képviseltette magát senior és cadet korcsoportban. Ezen a „hosszú” meleg nyári napon a hajdúszoboszlói szabadtéri színpadon és a nézőtéren is tűzött a nap, de a miskolci lányok szép sikerrel zártak, hiszen senior korcsoportban baton kategóriában I. helyezettek lettek és a cadet csoport baton kategóriában II. helyezést ért el.

Senior (15 éves kor feletti) kategóriában baton (botos) szekcióban 2 színpadi koreográfia bemutatása volt kötelező. A lányok kimagasló pontszámmal valósították meg a művészeti vezető, Grán Orsolya koreográfiáit.

A cadet (8-11 éves) baton kategóriában egy koreográfia bemutatása volt kötelező, melyre Dudás Ágnes művészeti vezető készítette fel a csoportot.

A csoportok fenntartója az Ifjúsági és Szabadidő Ház.

Gratulálunk az Együttesnek és hasonló sikereket kívánunk a jövőben is!

Szeptembertől induló csoportjaikba várják a műfaj után érdeklődő fiatal lányok jelentkezését.

 

További információk:

Ifjúsági és Szabadidő Ház

3531-Miskolc, Győri kapu 27.

06/46-411-747, 412-508

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek