2024. 10. 24. csütörtök

Salamon
1 EUR 402 HUF
1 GBP 483 HUF
Kezdőlap » Kultúra » Kultúra » Újabb sztárok a pénteki Segítség Haitinak adománygyűjtő műsorban
Újabb sztárok a pénteki Segítség Haitinak adománygyűjtő műsorban

Újabb sztárok a pénteki Segítség Haitinak adománygyűjtő műsorban

Újabb sztárok a pénteki Segítség Haitinak adománygyűjtő műsorbanBruce Springsteen, Jay-Z és Keith Urban is részt vesz a számos sztárt felvonultató Segítség Haitinek című adománygyűjtő műsorban, amelyet a magyar Music Television és a VIVA tévé is élőben közvetít pénteken hajnali 2 órától. A Music Televison Network kétórás műsorát a világ számos tévécsatornája sugározza. A program több helyszínről jelentkezik, New Yorkban a haiti származású énekes, Wyclef Jean, Los Angelesben George Clooney, Haitin pedig a CNN riportere, Anderson Cooper vezeti az adást. Az AP hírügynökség szerint London is házigazdája lesz az immár nemzetközivé nőtt jótékonysági tévégálának, amelyen több mint negyven előadó szerepel.

A zenei világ szupersztárjai a földrengés sújtotta Haiti megsegítésére fogtak össze. A műsorban elhangzó dalokat szombattól 99 centért lehet iTune-ra tölteni. A befolyó összeg, akárcsak az adás alatt beérkező adományok öt nagy segélyszervezethez – köztük a Vöröskereszthez és az UNICEF-hez – jutnak el, amelyek a haiti katasztrófa túlélőin igyekeznek segíteni.

A műsor élőben követhető a YouTube, a MySpace, a Facebook és az AOL közösségi portálokon is. A magyar Music Television tájékoztatása szerint a programot szombaton és vasárnap megismétli a zenecsatorna és a VIVA is.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Mindenhol szükség van tanárokra!
Kétség nem fér ahhoz, hogy az oktatás és vele együtt a tanárok helyzete és megítélése volt már jobb is az elmúlt évtizedekben, viszont ez nem jelenti …

További cikkek

NAV: „Fekete bolt”
Közel kétszáz kiló fogyasztási dohányt, több mint száz karton cigarettát, hamis ruhákat és mosószert találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevet…

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp