2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Újabb sztárok a pénteki Segítség Haitinak adománygyűjtő műsorban
Újabb sztárok a pénteki Segítség Haitinak adománygyűjtő műsorban

Újabb sztárok a pénteki Segítség Haitinak adománygyűjtő műsorban

Újabb sztárok a pénteki Segítség Haitinak adománygyűjtő műsorbanBruce Springsteen, Jay-Z és Keith Urban is részt vesz a számos sztárt felvonultató Segítség Haitinek című adománygyűjtő műsorban, amelyet a magyar Music Television és a VIVA tévé is élőben közvetít pénteken hajnali 2 órától. A Music Televison Network kétórás műsorát a világ számos tévécsatornája sugározza. A program több helyszínről jelentkezik, New Yorkban a haiti származású énekes, Wyclef Jean, Los Angelesben George Clooney, Haitin pedig a CNN riportere, Anderson Cooper vezeti az adást. Az AP hírügynökség szerint London is házigazdája lesz az immár nemzetközivé nőtt jótékonysági tévégálának, amelyen több mint negyven előadó szerepel.

A zenei világ szupersztárjai a földrengés sújtotta Haiti megsegítésére fogtak össze. A műsorban elhangzó dalokat szombattól 99 centért lehet iTune-ra tölteni. A befolyó összeg, akárcsak az adás alatt beérkező adományok öt nagy segélyszervezethez – köztük a Vöröskereszthez és az UNICEF-hez – jutnak el, amelyek a haiti katasztrófa túlélőin igyekeznek segíteni.

A műsor élőben követhető a YouTube, a MySpace, a Facebook és az AOL közösségi portálokon is. A magyar Music Television tájékoztatása szerint a programot szombaton és vasárnap megismétli a zenecsatorna és a VIVA is.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek