2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Új helyszínen Demjén Ferenc jubileumi nagykoncertje

Óriási érdeklődés övezi Demjén Ferenc miskolci fellépését, ezért a Diósgyőri vár helyett a Lovagi Tornák Terén tartják meg a jubileumi nagykoncertet május 28-án 19 órától.

Az új helyszín csupán pár lépésre található a Diósgyőri vártól, ahol állóhelyek, fedett ülőhelyek valamint egy csodálatos panoráma is várja a közönséget.
A diósgyőri származású művész hetvenedik születésnapja alkalmából a miskolci közönséget is megörvendezteti egy nagykoncerttel, amelyen egy hihetetlen művészi pálya legnagyobb slágerei csendülnek föl, mint a Szerelemvonat, a Sajtból van a hold, Honfoglalás, A szabadság vándorai és még sorolhatnánk. Demjén Ferenc jubileumi nagykoncertjének helyszínéül a Diósgyőri várat körülvevő várárkot hirdették meg, de a nagy érdeklődésre tekintettel a szervezők arról döntöttek, hogy az alig pár lépésre, a vár szomszédságában található Lovagi Tornák Terére helyezik át a koncert helyszínét. A tér befogadóképessége nagyobb, mint az eredeti helyszíné és a közönség fedett ülőhelyeket is igénybe vehet, de a színpad előtti állóhelyek továbbra is rendelkezésre állnak. A helyfoglalás az egyes szektorokban érkezési sorrendben történik. A szervezők felhívták a figyelmet arra, hogy a koncertre május 20-ig jelentős kedvezménnyel válthatnak jegyet Demjén Ferenc rajongói.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek