2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

Megint ítélet született egy volt fideszes ellen

A Kazincbarcikai Járásbíróság első fokon elítélte Daher Pierre volt fideszes képviselőt, kórházigazgatót, testi sértés és rágalmazás miatt egy év próbára bocsátással.
Az ügy még Daher Pierre képviselősége idején, 2013 tavaszán kezdődött, amikor bántalmazta a kórházában kezelt egyik beteget, aki arról érdeklődött, hogy igaz-e a kazincbarcikai belgyógyászat bezárásának híre. Válasz helyett tűrhetetlen hangnemben kiabálni kezdett vele, és megpróbálta durván kitessékelni az irodájából, miközben két kézzel szorongatta és tekergette a karját. Az esetről hangfelvétel is készült.

A Jobbik már ekkor felszólította Daher Pierre-t, hogy mondjon le képviselői mandátumáról, de ezt ő nem tette meg.

A Miskolci Törvényszék a Debreceni Ítélőtábla által helybenhagyott határozatban kötelezte. Daher Pierre-t, hogy kérjen bocsánatot a sértettől, majd a Magyar Orvosi Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Etikai Bizottsága marasztalta el, mert megsértette titoktartási kötelezettségét.

A Fidesz csontvázai folyamatosan hullanak ki a szekrényből, elég csak a gyilkos dunaújvárosi képviselőre, vagy az offshore-lovagokra gondolni. Látva a mindent elárasztó korrupciót, naiv dolog lenne azt feltételezni, hogy csak a volt Fidesz-tagok fején lehet vaj, ezért a Jobbik többször is kezdeményezte parlamenti vizsgálóbizottság felállítását, ami eddig süket fülekre talált.

Véleményem szerint Daher Pierre-nek ilyen elmarasztaló ítéletek után, nem szabad vezető tisztséget betöltenie egyetlen kórház élén sem.

Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum