2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Tehetség Napja a Színészmúzeumban

2014. április 29. kedd, 16.00 óra – Színészmúzeum

TEHETSÉGEK NAPJA A SZÍNÉSZMÚZEUMBAN  A Tehetség napján a Miskolci Galéria, a Spanyolnátha és az INTRO Tehetségpont által közzétett felhívásban a valamely művészeti ágban jeleskedő kis vagy nagydiákok számára bemutatkozási, fellépési lehetőséget kínáltunk a Színészmúzeum pódium színpadán. Az egy hónapon át tartó rendezvénysorozat célja az volt, hogy az iskolai közösség kereteiből kilépve mutathassák meg magukat a gyermekek. A legjobb produkciókat most a Színészmúzeum közönsége is megtekintheti.

 

PROGRAM

Mese, mese, meskete (Előadják a Tündér lányok: Bodnár Imola és Robb Horkay Júlia. Felkészítő tanár: B. Sándor Renáta); Hupikékek és a répa (Előadják a Bársony-Hunyadi Általános Iskola 5.b osztály drámacsoport tanulói:Tóth Tamara, Toronyi Bence, Demeter László, Lovász Lilla, Zsiga Vivien,  Lövész Huba, Aleva Alex, Bártfai Dalma, Gáspár Lili, Joó Barbara, Kozák Tamás, Poczkodi Tamás, Valóczki Vivien. Felkészítő tanárok: Fekete Tünde, Molnárné Kiss Éva);

Költői verseny – Lázár Ervin mesejátéka (Előadják a Bársony-Hunyadi Általános Iskola 4.b osztály drámacsoport tanulói: Tresánszki Flóra, Dékány Blank, Szűcs Orsolya, Pintér Pongrác, Balogh Boglárka, Bátor Virág, Hubert Gyöngyi, Matisz Virág, Szabó Alex, Juhász Bianka. Felkészítő tanár: Héring Mónika)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek