2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Szőcs Renáta is nevez A Dalra

A csíkszeredai Szőcs Renáta nemrég elbúcsúzott a TV2 Sztárban Sztár című műsorától, de egy percre sem áll meg: gőzerővel készül az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyére. Az énekesnő most először nevez A Dalra, Somogyvári Dániellel közösen írtak egy gyönyörű nagyívű dalt, amivel szeretnék elkápráztatni a közönséget.

Szőcs Renáta 2016-ban megnyerte a TV2 tehetségkutatóját, a Star Academy Magyarországot, idén pedig a Sztárban Sztár című műsorban azt is megmutatta, hogyan tud zenei legendák bőrébe bújni. Az énekesnő most új kihívásra készül: életében először elindul az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatóversenyén, A Dalon.

„Már a Sztárban sztár előtt elkezdtünk dolgozni a dalon Somogyvári Dániellel, és a műsor alatt is végig zajlottak a stúdiómunkák, így szerencsére már csak az utolsó simítások vannak hátra, és még időben nevezhetünk A Dalra. A dal címéről még nem született végleges döntés, de egy gyönyörű nagyívű szerzemény, amely mély érzéseket képvisel. Úgy érzem, hogy a mondanivalóját át tudnám adni az embereknek a műsorban és maradandót tudnék vele alkotni” – mondta a csíkszeredai énekesnő.

„Nagyon boldog lennék, ha bejuthatnék A Dalba, hiszen sok tapasztalatot is szerezhetnék. Az pedig még nagyobb ajándék lenne, ha én képviselhetném Magyarországot Izraelben. Határon túli magyar legutóbb több mint tíz éve képviselte az országot az Eurovízión. Biztos vagyok benne, hogy Erdély ugyanúgy örülne a sikernek, hiszen rengeteg szeretetet és támogatást kapok tőlük” – tette hozzá Szőcs Renáta.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek