2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Svájci-Magyar Civil és Ösztöndíj Alapok zárókonferenciája a Galériában

Svájci-Magyar Civil és Ösztöndíj Alapok zárókonferenciája a Galériában

A Svájci-Magyar Civil és Ösztöndíj Alapok és a Dialóg Egyesület záró konferenciát tart. Svájci hozzájárulással 2012. és 2015. között összesen 111 projekt (102 civil és 9 ösztöndíjas) valósulhatott meg, túlnyomórészt Észak-Magyarország és Észak-Alföld régiókban, helyben működő civil szervezetek vezetésével.
Az Miskolci Galériában (Miskolc, Déryné u. 3.) megrendezendő eseményen a megvalósult projektek eredményeit és tapasztalatait fogják összegezni a támogatásban részesült szervezetek képviselői. A rendezvényt a Svájci Fejlesztési Együttműködés Hivatalának képviseletében Ueli Stürzinger divízióvezető nyitja meg, melyet az Alapok működésének általános értékelése követ. Ezután sikeres projektek mutatkoznak be megyénkből. Szünet után szakmai munkával folytatjuk a konferenciát, és interaktív projektértékelés közben elemezzük ki az egyes programok sikeres pontjait, hogy tanulhassunk egymás jó gyakorlataiból. A napot végül Móra Veronika, a lebonyolító konzorciumot vezető Ökotárs Alapítvány igazgatója zárja.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…