2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
r 1

Rajzpályázati Felhívás

r 1r 2

Rajzpályázati Felhívás

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Értéktár Bizottság közreműködésével rajzpályázatot hirdet az óvodáskorú gyermekek és általános iskolák alsó-és felső tagozatos diákjai számára.

A rajzpályázat témaköre:

„ Borsod-Abaúj-Zemplén megye értékei”

A rajzok bármilyen technikával elkészíthetőek. Minden gyermek csak egy rajzzal nevezhet a pályázatra. A rajzokat kérjük A/3-as vagy A/4-es méretben elkészíteni, illetőleg a hátoldalán feltüntetni a rajz címét, a pályázó gyermek nevét, korát és az oktatási intézményt, valamint a felkészítő pedagógus nevét.

Beküldési határidő: A rajzokat 2015. március 23. napáig kérjük megküldeni, vagy személyesen eljuttatni a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzati Hivatal részére. (3525 Miskolc, Városház tér 1.)
Díjazás: A nyertes rajzok (1-3 óvodai és 1-3 iskolai alsó-és felső tagozatos helyezett) a Megyeháza épületében kiállításra kerülnek.

A díjazott oktatási intézmény pénzjutalomban, a gyermekek értékes tárgynyereményben részesülnek.

Kérjük tisztelettel a pedagógusok segítségét abban, hogy ösztönözzék a gyermekek rajzpályázaton való részvételét, ezáltal hozzájárulva ahhoz, hogy minél több, a megye területén fellelhető természeti, kulturális és egyéb értéket azonosíthassunk és azt másokkal is megismertethessünk.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek