2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

„Közös nevező” az Avason

Az Avasi Közösségi Terek közös, a helyieket megszólító kitelepülést tartanak augusztus 5-én, szerdán 14:30-tól 17:30-ig, az avasi 23-as Posta melletti „piacon”.

A „KÖZÖS NEVEZŐ” elnevezésű programon az avasi városrész közösségi tereit működtető intézményei fszerveznek megmozdulást annak érdekében, hogy az avasiaknak és minden más érdeklődőnek bemutassák munkájukat. Ezen napon a Magyar Máltai Szeretetszolgálat avasi játszóterének, az Ökumenikus Segélyszervezet közösségi pontjának, a Dialóg Egyesület közösségi kávézójának, a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár – Móra Ferenc Könyvtárának, valamint a MESZEGYI közösségi terének munkatársaival, önkénteseivel, illetve hozzájuk kapcsolódó csoportokkal és közösségekkel lehet megismerkedni.

A közös kommunikáció nem titkolt célja, hogy az emberek jobban megismerhessék az igénybe vehető szolgáltatásait a helyi intézményeknek, csatlakozhassanak a különböző szabadidős csoportokhoz, továbbá lehetőséget biztosít a helyi társadalmi témákban való aktivizálódásra.

A mostani kitelepülés csak az első megállója egy folyamatnak, amely során a különböző avasi intézmények együttesen próbálják megszólítani és bevonni az Avason élőket a helyi segítő és támogató intézmények világába.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…