2022. 05. 17. kedd

Paszkál
1 EUR 386 HUF
1 GBP 454 HUF

Profi időgazdálkodóvá válhatnak az édesanyák

Az Imami Egyesület az országban 6 helyszínen ingyenes időgazdálkodási tréninggel segíti az édesanyákat a munka és a családi élet összehangolásában, melyre 2019. január 14-ig lehet jelentkezni.
A karácsony közeledtével egyre sokasodnak a szülői teendők, a munka, házimunka, bevásárlás, gyermekek ellátása ilyenkor még több terhet ró a családokra.
Az Imami Egyesület 2016-ban országos felmérést végzett: a válaszadó közel 1,5 ezer szülő 77%-a számolt be arról, hogy problémát jelent számára az állandó időhiány, a különböző szerepek összehangolása.
Sokan érzik úgy, hogy az állandóan rohanás és kapkodás mellett 48 óra is kevés lenne a feladatok elvégzésére, a legfontosabbakra – a családra, a gyerekekre, a társra, hobbira – pedig alig jut idő.

A 6 helyszínen –  Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen, Pécs, Kaposvár –   megvalósuló női időgazdálkodási tréning résztvevői gyakorlati segítséget kapnak a munkahelyi feladataik és a velük szemben támasztott magánéleti elvárások összeegyeztetéséhez, szülőkre szabott időgazdálkodási technikák megismerésével.
A képzések megtartására a női időgazdálkodás neves szakértőjét, Vidi Rita gondolkodásmód tanácsadót és motivációs trénert kérték fel, akinek ” Hagyd a dagad ruhát másra!” címmel jelent meg könyve a női időgazdálkodásról.
Vidi Rita tanácsai az ünnepek előtti nagy rohamra
•    Legyen lista mindenről – hová kell menni, mikor kell menni, mit kell venni, mit kell vinni, így nem marad ki semmi.
•    Ha valami mégis kimarad és az utolsó pillanatban kell rohanni, legyen összekötve egy kávézással, sétával a karácsonyi vásárban, hogy legyen egy kis extra hangulata.
•    A házimunka mindenkit megvár. Nyugalom, senki nem fogja észrevenni a porcicákat a sarokban.
•    Sokan akarják az ünnepek alatt kipihenni magukat, de ha már előtte is sikerül időben lefeküdni és eleget aludni, akkor több minőségi időt tudunk eltölteni a szeretteinkkel.
Az ingyenes képzésekre 2019. január 14-ig lehet jelentkezni az alábbi linken:
http://imami.hu/orszagos-hirek/nyerj-idot-az-imamival-legyen-tobb-idod-szeretteidre-es-magadra

A képzések az Imami Egyesület szervezésében, a Nemzeti Együttműködési Alap, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és a Miniszterelnökség támogatásával valósulnak meg.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum