2021. 09. 19. vasárnap

Vilhelmina
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

Jótékonysági főzőverseny a Csanyikban

Rendhagyó módon nyújtottak segítséget a rászorulóknak az ÉSZAKERDŐ Zrt. munkatársai, azokkal a szervezetekkel közösen, amelyekkel napi szinten együttműködnek.

A Csanyiki Erdőház Erdészeti Erdei iskolában a Megyei Rendőr-főkapitányság, a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a MIVÍZ Miskolci Vízmű Kft. és a Magyar Közút Zrt. Megyei Igazgatóság, valamint az erdészeti társaság munkatársai mérték össze főzőtudományukat. A jó hangulatú rendezvényen minden csapatnak dámszarvas húsból kellett pörköltet készíteni, természetesen saját recept felhasználásával. Az elkészült ételek a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény közreműködésével jutottak el a rászorulókhoz.

Mi, az ÉSZAKERDŐ-nél nagyon fontosnak tartjuk a karitatív tevékenységet, igyekszünk rendszeresen jótékonysági programokat szervezni, illetve azokhoz csatlakozni. Tavaly például „Zöld Szív” elnevezéssel fotókiállítást szerveztünk, amivel a koraszülötteket támogattuk; kollégáink véradásokon vesznek részt, de arra is volt példa, hogy adományokat gyűjtöttünk karácsony előtt rászorulók számára. Ebbe a sorba illeszkedik a mostani főzőverseny, amivel reményeink szerint sok miskolcinak szereztünk egy kis örömet karácsony előtt – mondta Zay Adorján, az ÉSZAKERDŐ Zrt. vezérigazgatója.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A mai napon elindult az ellenzéki előválasztás, pontosabban elindult volna, de ahogyan az OEVB meglehetősen szépítve fogalmazott „a változást akaró vá…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum