2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

„Pécsi diploma – a közös nevező”

Számos megmozdulás, vírusvideó, Facebook oldal és rengeteg jó, megvalósult ötlet után már közel 8000 taggal büszkélkedhet a Pécsi Tudományegyetem Alumni Szervezete, mely a világ különböző pontjain élő, itt végzett öregdiákokról sem feledkezett meg.

A tavalyi év utolsó hónapjaiban zajló népszerűsítő és tagtoborzó kampány olyan kreatív elemeket tartalmazott, melyeknek híre eljutott az alma matert rég elhagyókhoz is. A rengeteg elképzelés közül az egyik legmaradandóbb, a még most is készülő terjedési térkép volt, ami a „Merre járnak a pécsi diplomások?” kérdésre ad választ. Népszerűnek számított még az e-mail fiókról e-mail fiókra vándorló „elszúrt” diplomaosztós videó is, mely emlékeztette nézőjét arra, hogy valamikor ő is Magyarország első egyetemének padjait koptatta. Ezen kívül, lát-hattunk taláros diákokat vándorolni Pécs utcáin, és megjelent néhány fotó a Louvre vagy épp az Eiffel torony előtt álló emberekről, kezükben a „Pécsi Diploma – A közös nevező” feliratú táblával.

És mint a kép is mutatta, a közös nevező „csupán” a pécsi diploma, ami viszont elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy a kampány a PTE Alumni Iroda (www.alumni.pte.hu) szervezésében sikeres legyen.

A projekt a TÁMOP 4.1.1-08/1-2009-0009 projekt keretein belül valósult meg.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek