2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Ötödik szezonját kezdi meg a Tokaj Fesztiválkatlan

Ötödik, jubileumi szezonját kezdi meg a Tokaj Fesztiválkatlan, az ország egyik legnagyobb szabadtéri színháza. A létesítmény nemcsak nagyságában tűnik ki, hanem azzal a magas színvonalú, változatos programkínálattal is, amit évről évre, minden nyári szezonban – három játszóhelyen, a Fesztiválkatlan Nagyszínpadán, Teátrumában és a Paulay Ede Színházban – nyújtanak a közönségnek.
A nyáron Tokajban köszönthetjük a 120 fős Alexandrov ének- és táncegyüttest, a Michael Flatley által koreografált Lord of the Dance – Dangerous Games világhírű produkciót, az ikonikus brit rockénekesnőt, Bonnie Tylert. Koncertet ad többek között Rúzsa Magdi, Havasi Balázs, a Margaret Island, a Malek Andrea Soulistic, Szulák Andrea, előadást tart például  dr. Csernus Imre, Pál Feri atya, Stohl András, láthatják az Anconai szerelmesek, a Csárdáskirálynő, a Valami Csaj(ok), a Francia rúdugrás című színdarabokat és még sok más színes programmal várják a közönséget.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…