2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Előállított bogácsi garázdák

Egy személy súlyosan, hatan pedig könnyebben sérültek meg abban a bogácsi verekedésben, amelynek résztvevőit előállították a rendőrségre, és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Mezőkeresztesi Rendőrőrse hat férfival és két nővel szemben. A nyomozás adatai szerint 2019. április 5-én egy óra körül az egyik bogácsi borozóban egy ötfős társaság egyik tagja összeszólalkozott az italkimérés üzemeltetőjével. Az előzetes szóváltást követően a három férfi és velük lévő két nő összeverekedett az üzemeltetővel és a két biztonsági őrrel.

Az időközben értesített rendőrök a helyszínen megfékezték a tettlegessé fajult nézeteltérést, majd az ügy nyolc érintettjét előállították a Mezőkeresztesi Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket a nyomozók.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek