2021. 09. 28. kedd

Vencel
1 EUR 358 HUF
1 GBP 419 HUF

Előállított bogácsi garázdák

Egy személy súlyosan, hatan pedig könnyebben sérültek meg abban a bogácsi verekedésben, amelynek résztvevőit előállították a rendőrségre, és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Mezőkeresztesi Rendőrőrse hat férfival és két nővel szemben. A nyomozás adatai szerint 2019. április 5-én egy óra körül az egyik bogácsi borozóban egy ötfős társaság egyik tagja összeszólalkozott az italkimérés üzemeltetőjével. Az előzetes szóváltást követően a három férfi és velük lévő két nő összeverekedett az üzemeltetővel és a két biztonsági őrrel.

Az időközben értesített rendőrök a helyszínen megfékezték a tettlegessé fajult nézeteltérést, majd az ügy nyolc érintettjét előállították a Mezőkeresztesi Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket a nyomozók.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy girincsi ismerősük egy ideje nem ad életjelet magáról, feltételezhető, hogy baj történt az idős nővel. …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum