2021. 07. 28. szerda

Szabolcs
1 EUR 359 HUF
1 GBP 420 HUF

Országjáró túra felvételi előtt álló diákoknak

Felsőoktatásról mindenkinek:
Február 15-ig nyújthatják be jelentkezésüket az egyetemekre, főiskolákra a végzős középiskolások, ennek apropóján indult országjáró túrára a továbbtanulókat segítő alternatív felvételi tájékoztató, a #felvételi 2017 – felsőoktatásról mindenkinek című kiadvány.

A rendezvénysorozat következő, miskolci állomásán a Lévay József Református Gimnázium 10. évfolyamos tanulóinak szülei vehetnek részt Dr. Duró Zsuzsa pszichológus, pályaorientációs szakértő tanácsadásán.
A Libri Kiadó gondozásában megjelent hiánypótló könyv lépésről lépésre kíséri a jelentkezőket a sikeres felvételi vizsgáig, melynek során megannyi kérdést kell megválaszolni: Felsőoktatás vagy munka? Önismeret, pályaválasztás? Továbbtanulás külföldön vagy Magyarországon? Milyen szakot, melyik intézményt válasszam? Mi várható a diplomaszerzés után? Hogyan készüljek fel a felvételire, és mihez kezdjek, ha mégsem sikerül?
A kiadványt készítő Eruditio Oktatási Szolgáltató Zrt. munkatársai országjáró rendezvénysorozattal segítik a továbbtanulás előtt álló diákokat, amelynek keretében felsőoktatási szakértők mutatják be a magyarországi felvételi eljárást, valamint a sikeres pályaválasztáshoz szakértő pszichológus látja el elengedhetetlen tanácsokkal az érdeklődőket. A sorozat korábbi állomásait (Pécs, Veszprém és Budapest) követően február 16-án, 16. 00 órától a miskolci Lévay József Református Gimnázium 10. évfolyamos tanulóinak szülei vehetnek részt Dr. Duró Zsuzsa pszichológus, pályaorientációs szakértő tanácsadásán.
A kiadvány kedvezményes áron megvásárolható rendezvényeken, de kapható országszerte a könyvesboltokban is. További információk a www.felveteli2017.hu oldalon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Archívum

Menü

Archívum