2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

Felszámolt drogellátó

A fővárosig vezettek a drogellátó szálai, amit a Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztályának munkatársai göngyölítettek fel. A budapesti díler már előzetes letartóztatásban van.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztálya D. Szabolcs 33 éves budapesti lakossal szemben. A gyanúsított 2017. február 7-ét megelőzően, azaz elfogásáig kábítószert árult Budapesten, amelyből közvetítők útján Miskolcra is jutott.

A díler forgalmát jellemzi, hogy amíg a nyomozók házkutatást tartottak a férfinál egy vevő is befutott, aki nem számított a rendőrök jelenlétére.

A Miskolci Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett 33 éves dílerrel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra a bíróság 2017. február 10-én elrendelt.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…