2024. 04. 28. vasárnap

Valéria
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Opálos-fantasztikus szerelem

A fiatal amerikai írónő, Jennifer L. Armentrout az utóbbi időben ontja magából a jobbnál-jobb regényeket, melyek közül több a New York Times bestseller listáján is helyet kapott. A több könyvét álnéven író szerző, Opál című regénye, a Lux paranormális ifjúsági regénysorozat legújabb magyarul megjelent kötete, mely várhatóan egy érzelembombaként robban majd be az izgatott olvasók életébe, akik sírva-nevetve adhatják át magukat e fantasztikus-fordulatos olvasási élménynek.

Armentrout kitűnő író, aki képes az olvasók várakozását a végletekig csigázni. Az Opál rendkívül mozgalmas cselekményű, intenzív olvasási élményt ígérő könyv. A sokszor humoros hangvétele többször könnyed felüdülést kínál a regényben, ellensúlyozva a nyomasztóbb részeket. A szerző szerethető karaktereket alkotott, így nem véletlen, hogy sok olvasó nehezen fog szabadulni a könyv hangulatától még befejezése után is, továbbá a regény befejezetlenül hagyott, kérdéseket felvető vége garantáltan nem hagyja az olvasókat nyugodni a következő rész magyarul való megjelenéséig.

Amilyen nehézkesen indul eleinte a könyv, annyira megdöbbentő és hatásos a végződés. A sorozat rajongóinak örömére, Daemon és Katy románca fokozatosan felerősödik, és Daemon egy olyan új, sokszor sebezhető oldalát mutatja meg, hogy még egyes olvasók fejét is képes lesz elcsavarni. Katy és Daemon jelleme sokat változott az Onyx óta, mindketten érettebben viselkednek, és Daemonnak sikerül levetkőznie az egykori arroganciájának nagy részét. Katy is jelentős karakterfejlődésen megy keresztül, mely az előző kötetekhez képest, sokkal érettebb gondolkodásában is megnyilvánul.

Aki olvasta a sorozat előző köteteit, valószínűleg már érezte, hogy nehezen lehet Armentrout könyveit letenni. A luxfüggőségben szenvedőknek jó hírem van: a sorozat további kötetei garantálják, hogy a történet még ne érjen véget, és az olvasók még sokszor újból és újból elmerülhessenek az Armentrout kreálta fantáziavilágban. Aki türelmetlen a magyar megjelenéseket illetően, bátran vesse bele magát sorozatot folytató, angolul már megjelent könyvekbe.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek