2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Nyílt Nap a Miskolci Egyetemen

A Miskolci Egyetem idén is megrendezi hagyományos Nyílt Napját december 7-én és 8-án.
Az intézmény laboratóriumai, érdekességei, látványosságai megtekinthetőek lesznek, sőt, egyes gyártási folyamatokat ki is lehet majd próbálni.

A fejlesztési projektek révén a közeljövőben – vagyis a most egyetemre jelentkezők körének tanulmányai során – még modernebb épületekben, még fejlettebb laboratóriumokban és a kor követelményeinek mindenben megfelelő műszerek segítségével tanulhatnak majd a borsodi megyeszékhelyen. Ez alapján az intézmény vezetése biztos abban, hogy az itt végzett hallgatók jelenleg is kiemelkedőnek mondható elhelyezkedési mutatói még tovább javulnak a közeljövőben.

A két nap során a látogatók egyetemi előadásokat tekinthetnek meg és az egyetemi karok tájékoztatóit is meghallgathatják. A díszaulában mindkét napon a labor- és tanszéklátogatásokkal párhuzamosan 9 órától 13 óráig lesznek megtekinthetők a karok standjai, ahol minden felmerülő kérdésükre választ kaphatnak az érdeklődők. Az egyetem tehát ismét kinyitja kapuit, hogy megmutassa azon értékeit, amelyek miatt érdemes a miskolci továbbtanulási lehetőségeket választani. A részletes program elérhető a www.felveteli.uni-miskolc.hu webcímen.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…