2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
"Nélküle ma nem állnék a színpadon"

„Nélküle ma nem állnék a színpadon”

"Nélküle ma nem állnék a színpadon"Anyák napjára Magyar Rózsával

A magyar népi hagyományokat őrző énekesnő a napokban mutatta be első nagylemezét, melynek címe: „Édesanyám”.

– A lemezre a sokak számára közismert és kedvelt dalok mellett új, saját szerzemények is felkerültek. Ilyen a címadó dal is, mely az Édesanyámmal való kapcsolatomról szól. Úgy gondolom, mindenki a számára legkedvesebb eszközzel, szóval-szavakkal tudja a legjobban kifejezni őszinte érzéseit. Számomra a legkedvesebb dolog az éneklés, a zene. Édesanyám születésem óta velem van, lesi kívánságaimat, mozdulataimat, segít mindenben, amiben csak tud. Nélküle ma biztos nem állnék színpadon, nem szórakoztatnám a közönséget, – kezdi Magyar Rózsa.

A lemez címadó dalához készült videóklip is, mely érdekessége, hogy az énekesnő édesanyja is szerepel benne.

– Mikor elkészült a dal és megmutattam Édesanyámnak, együtt potyogtak a könnyeink. Percekig meg sem tudtunk szólalni. Majd felvetettem neki, hogy mi lenne, ha forgatnánk a dalra videóklipet, melyre azonnal igent mondott. Számtalanszor meghallgattuk a dalt a klipforgatásig, mégis olyan érzéseket vállt ki belőlünk, hogy a forgatás alatt is sokszor megálltunk egy-egy szemtörlés erejéig, – folytatta az énekesnő csillogó szemekkel.

Magyar Rózsa őszinte emberi érzéseket hordoz szívében, s adja tovább dalaival. S hogy hová vezet az énekesnő útja, még senki nem tudja, de egy biztos: példát állított elénk tiszta személyiségével és hangjával. Érdemes megfontolni.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek