2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Megkezdődött a Belvárosi esték sorozat

Kazincbarcika – Élénk érdeklődés jellemezte a rendezvénysorozat első előadását.

Május 6-án ünnepélyes nyitórendezvénnyel vette kezdetét a Sajó-parti városban a harmadik városrész-rehabilitációs beruházás.

A „Kazincbarcika Városközpont akcióterület funkcióbővítő rehabilitációja” című projekt nagyon markáns változást jelent majd a belváros életében. A legszembeötlőbb az lesz, hogy teljesen új küllemet ölt a városközpont; az utcák, terek, járdák és teraszok is új ruhát kapnak. Az egykori Újvárosi iskolát új funkciókkal töltik meg, illetve a beruházáshoz kötődően közterületi, közösségi és városmarketing akciókra kerül sor.
Ennek eleme a „Belvárosi esték” elnevezésű programsorozat, melynek első előadására május 15-én, szerdán délután 5 órakor került sor.
A programon Szitka Péter polgármester köszöntötte a megjelenteket, majd a beruházás történetébe, legapróbb részleteibe Sztupák Péter alpolgármester és Hegedűs-Medgyesy Anett városfejlesztési csoportvezető avatta be az érdeklődőket.
A rendezvénysorozat – melynek célja, hogy különböző előadásokkal, programokkal minél szélesebb társadalmi réteget megszólítsanak, közösséget kovácsoljanak – június 5-én Vida Ágnes pszichológus előadásával folytatódik.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…