2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Megszólalt a trafik-mutyi miskolci felelőse

Sebestyén László, a Fidesz miskolci elnöke, a trafik-mutyi miskolci felelőse ma sajtótájékoztatót tartott, melyen szokásához híven megpróbálta leplezni botrányaikat, a miskolci tömegközlekedés csődjét és azt, hogy Miskolcot a trafikmutyi fővárosává tették.

Az a Sebestyén vádaskodik, aki nemcsak a Fidesz miskolci elnökeként, hanem családja révén személyesen is érintett a mutyizásban. Az a Sebestyén vádaskodik, aki 2010-re ígérte a diósgyőri kohászat újraindítását. Az a Sebestyén vádaskodik, aki egyszerre több helyről vesz fel milliós fizetéseket. Az a Sebestyén vádaskodik, aki semmilyen fejlesztést nem tudott városunkba hozni. Mindig ugyanaz a nóta: ha kellemetlen helyzetbe kerülnek, kitalálnak valami MSZP-vel kapcsolatos hazugságot, s azt szajkózzák.

A szánalmas produkció helyett azonnali beismerő vallomást és lemondást várunk tőle, vagy legalábbis magyarázatot arra, miként lehetséges az, hogy a fideszes klientúra kapta meg a busás pénzügyi hasznot ígérő miskolci trafikkoncessziók több mint egynegyedét.

az MSZP Miskolci Szervezete

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Igent mondott a kockázatra egy borsodi esküvőiruha-szalon tulajdonosa, aki a működés több adózási szabályát is felrúgva szolgálta ki ügyfeleit. Nem le…
„Kétkezes kapaszkodó”
Több mint ezer hamis játékkonzollal pakolták plafonig azt a kamiont, amit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Gyul…